E2y

Sådan style dit hår til din bryllupsdag

Hvis der er en dag i dit liv

Hvis der er en dag i dit liv, når du skal til at være din mest smukke, det er din bryllupsdag. Og som enhver kvinde ved, hvordan du style dit hår vil helt sikkert være en væsentlig medvirkende faktor til din overordnede look. Med dette er sagt, hvordan skal du style dit hår til din bryllupsdag? Læs videre for nogle gode retningslinjer:

Sådan style dit hår til din bryllupsdag. . planlæg den samlede udseende, som du ønsker at udstråle under dit bryllup.
Sådan style dit hår til din bryllupsdag. . planlæg den samlede udseende, som du ønsker at udstråle under dit bryllup.

  • . Planlæg den samlede udseende, som du ønsker at udstråle under dit bryllup Når du planlægger dette, kan du begynde med én tillægsord, du ønsker dit bryllup at blive beskrevet som: klassisk, elegant, pulserende, romantisk, lav-key. Du kan derefter planlægge omkring de mindre detaljer af dit bryllup ved hjælp af denne tillægsord som dit udgangspunkt. Og en af ​​disse detaljer er din frisure.
  • Overvej din personlige stil. Ligegyldigt hvilken type bryllup, du ønsker det skal være, er der sikkert ikke noget, der ville gøre dig mere smuk end en frisure, du er virkelig hjemme i. Du ikke ønsker at bekymre sig for meget om sportslige en frisure, du 're ikke behageligt i løbet af en af ​​de vigtigste dage i dit liv!
  • Overvej din brudekjole. Din frisure bør supplere din brudekjole, så det er bedst, at du planlægger for dem begge på samme tid, eller alternativt kan du prøve på din brudekjole (hvis du ikke tror på overtro) og eksperimentere med forskellige frisurer, indtil du finder en, der vil passer bedst til dit outfit.
  • Kig gennem brude magasiner. Billeder i brude magasiner vil give dig inspiration til din egen, underskrift look.
  • Kig gennem billederne på internettet. Selvfølgelig er internettet en anden hjælpsomme ven. En god måde for at få de resultater, du ønsker, er ved at skrive ned "bryllup frisurer" efterfulgt af tillægsord, som du tidligere har besluttet dit bryllup skal være.
  • Overvej iført hår tilbehør. Hårpynt giver en nem måde til øjeblikkeligt at sætte fut i dit look. Nogle af de mest populære hårpynt brude slid omfatter skinny pandebånd (for en poleret, trukket-sammen look), tiaras (for et elegant look), og juvelbesatte hårnåle (for et dramatisk look). Det tilbehør, du vælger bør supplere den frisure, som du vil bære.
  • Bære en paryk. Hvis du føler, at dit hår er for tynd til at være ordentligt stylet på din store dag, hey, ingen sagde du nødt til at gå all-naturlig! Du kunne bære en paryk eller hår extensions, det tilsatte volumen vil være befordrende for nemt styling dit hår ind i det udseende, du ønsker. Må sørge for, at du sikrer paryk ordentligt med Bobby stifter og hårspray, og at du gør en prøvekørsel af den frisure, så du kunne forudse mulige hår funktionsfejl, der kan opstå under selve brylluppet.
  • Kontakt din tillid hår stylist. Dit regulære frisør bør være i stand til at give dig hendes faglige indsigt i, hvad udseende der passer bedst til dig, overvejer dine præferencer, personlighed og livsstil. Du kan også se på leje hendes tjenester til den store dag sig selv, hvis hun også har specialiseret sig i frisurer til særlige lejligheder.


Presset er på for dig at se så smuk som muligt i løbet af din store dag, men husk, at du ikke behøver at tage sig af denne sag hele selv. Med alle midler, hjælp fra dine betroede venner, familiemedlemmer og nogle skønhed fagfolk, såvel som fra referencematerialer få, så du kan se dine bedste løbet af en af ​​de mest specielle dage af dit liv. Held og lykke!