E2y

Sådan tilgang din ægtefælle om alkoholmisbrug

Hvis du har en alkoholisk ægtefælle

Hvis du har en alkoholiker ægtefælle, din første reaktion er en følelse af skyld. Du tror, ​​at du har forårsaget problemet. Du tror, ​​at du skal have været en bedre makker, har været mere på vagt for at genkende, hvornår problemet og har gjort noget for at stoppe det fra at eskalere.

Hvad kan du gøre for at hjælpe? Et stigende antal mennesker vælger hjemme-baseret behandling og intervention. Der er mange måder at beskæftige sig med alkoholmisbrug i en ægtefælle. Du har brug for den rette blanding af måder, der vil virke bedst for dig.

Sådan tilgang din ægtefælle om alkoholmisbrug. Vedtage en positiv tilgang.
Sådan tilgang din ægtefælle om alkoholmisbrug. Vedtage en positiv tilgang.

  1. Underrettes. Du er nødt til at forstå årsagen til problemet. Gøre din egen undersøgelse.
  2. Hold dit hus rent. Tjek kabinetter, pantry hylder og andre steder, hvor spiritusflasker kan skjules. Undgå lejligheder, hvor alkohol kan være til stede. Forklar til venner og familie, hvorfor du ønsker at undgå betjener alkohol.
  3. Lære at håndtere. Accepter, at din mand har et alkoholproblem. Indhente alle de oplysninger, du kan indsamle om alkoholmisbrug. Et godt sted at få oplysninger fra, er Anonyme Alkoholikere (AA).
  4. Vedtage en positiv tilgang. En alkoholiker vil ikke acceptere, at han har et problem. Forvent at møde modstand i første omgang. Forvent ikke for meget første gang, du nærmer dig din ægtefælle. Du må ikke få et svar fra ham eller han kan bare ignorere dig. Må ikke føle vrede eller modløs. Tag det til pålydende værdi og komme tilbage en anden gang.
  5. Vide, hvornår at nærme. Approach din ægtefælle, når han er ædru. Spørg ham, om det er i orden at snakke. Fortæl ham at du har noget vigtigt at diskutere med ham. Hvis han er modtagelig, så sæt dig ned med ham og snakke. Undgå distraktioner, så du kan tale frit. Vær ærlig og oprigtig. Hold roen, mens du taler. Lad ham vide, hvordan hans alkoholmisbrug har påvirket dig og dine familiemedlemmer. Citere tilfælde, hvor disse handlinger opstod.
  6. Øvelse tålmodighed. Må ikke forvente øjeblikkelige resultater. Det vil tage tid at komme fra alkohol misbrug. Fortsæt med at gøre alle de tilgange, der bringer positive resultater.
  7. Etablere åben kommunikation. Lad ham vide, at du er villig til at diskutere hans problem, når han vil. Fortæl ham, hvad du forventer af ham som en forælder og som en ægtefælle. Bede ham om at gøre det samme. Vis ham kærlighed og forståelse. Øge hans tillid og highlight uanset hvilke fremskridt han gør. Ønsket om at ændre skal komme fra ham. Lad ham vide, at du vil være der til at støtte ham.
  8. Opnå den rette støtte. Trække på hjælp fra familiemedlemmer og søge assistance fra peer-grupper. Find ud af om der er en støttegruppe i dit community og deltage. Det hjælper, hvis du er i stand til at tale med andre mennesker, som gennemgår det samme dilemma som dig. Du kan også få værdifulde tips og indstillinger, der virker.
  9. Søge rådgivning for jer begge. For at styrke viljen til at ændre sig og forhindre, at problemet sker igen, er det tilrådeligt, at du søger professionel rådgivning. Som du og din ægtefælle rejse vejen til nyttiggørelse, vil der være uundgåeligt Slip-ups undervejs. Det ville være nyttigt, hvis du lærer at genkende disse slip-ups tidligt og give afhjælpende foranstaltninger.

Der er ingen nemme og hurtige løsninger til nyttiggørelse fra alkoholmisbrug. Tid, tålmodighed, en positiv holdning, kærlighed og medfølelse, tro, din ægtefælles ønske om at ændre, at holde informeret samt en god støtte gruppe er dine allierede til at hjælpe din ægtefælle komme fra alkohol afhængighed.