E2y

Sådan trailer en hest sikkert

Der vil være tilfælde, hvor du bliver nødt til at rejse med en hest uanset om kort eller lang afstand. Før du hovedet ud på vejen, skal du vide, hvordan trailer en hest sikkert.

Sådan trailer en hest sikkert. Udfør altid trailer sikkerhedskontrol forud for lastning af hest i traileren.
Sådan trailer en hest sikkert. Udfør altid trailer sikkerhedskontrol forud for lastning af hest i traileren.

  1. Udfør altid trailer sikkerhedskontrol forud for lastning af hest i traileren. Efterse både udvendig og indvendig af traileren. Kontrollér for eventuelle manglende eller ødelagte skruer, bolte og nitter. Kig efter eventuelle skarpe punkter og kanter, der har brug arkivering off eller afdækning. Sørg for at alle dørhængsler og låse arbejder. Kontroller gulve til slitage skader og iturevne kanter, der kan curl under hestens fødder. Kig over undervognen, hvilket er normalt det glemte, da det kommer til vedligeholdelse og ofte forårsager mange trailer ulykker. Kontroller hitch mekanisme sikkerhedskæde, elektriske bremser, og break-away mekanismer. Medtag en grundig kontrol af det elektriske system: kabel stik, trailer lys. Gør alt reparation, oprydning og malerarbejde, der er ikke kun nødvendige for at sikre en sikker bugsering af din hest, men at holde traileren i god stand så godt.
  2. Nøje undersøge blår køretøj. Liften skal være solidt fastgjort til rammen af ​​køretøjet. Eventuelle tweaks og bøjninger kan være tegn på potentiel fejlfunktion. Traileren Bolden skal være en passende størrelse til traileren og være sikkert fastgjort til ophænget. Kontroller sikkerheden ringe, trailer stikdåsen for eventuelle slidmærker. Genopbygge alle motorens væsker, der skal fyldes. Sørg for, at du har en brandslukker i bilen. Det vil være meget praktisk, hvis i tilfælde af din bil bryder i brand. Har en førstehjælpskasse i din trailer. Sørg for, at det er fyldt med forsyninger, som du kan få brug i nødsituationer.
  3. Sørg for, at traileren er allerede pakket med alle de ting, du har brug for, når du rejser. Load alle de nødvendige redskaber, foder, plejemidler leverancer osv. Hvis du rejser over længere afstande, omfatter nogle haynet eller hø i en krybbe.
  4. Få din hest klar til at gå ind i traileren. Det ville gøre dig en masse hjælp, hvis du lader din hest gøre sig bekendt med traileren før din aktuelle tur. Du kan sætte traileren på græs med døre åbne for at tillade din hest til at udforske traileren få komfortable i det. Chancerne er du vil have en vanskelig tid at indlæse din hest ind i traileren for første gang på selve dagen, du er meningen at forlade.
  5. Load din hest ind i traileren. Sørg for, at traileren er plan, uanset om det er en svanehals eller et tag-along trailer. Hvis det er muligt, ryg traileren helt op til stalddøren eller nogle trange plads, så det ikke bare kunne stikke af. Beløn ​​din hest for hver fremskridt det gør. Der er ingen grund til at haste, da din hest vil være i stand forstand panik og kan få tilbageholdende med at adlyde dig. Det er sagt, du har brug for rigelig tid til at få din hest afslappet og klar til at komme ind i traileren.
  6. Sørg for, at din hest er bundet komfortabelt at undgå at få ham fanget under barer og for at forhindre ham i at bevæge sig for meget rundt ellers kan han bryde sin nakke eller ryg.
  7. Lukke og låse dørene forsvarligt. Sørg for, at de ikke åbne, når du er allerede på vej. Men lad ventilationshullerne på vinduerne åbne for at holde din hest behageligt inde.

Kør altid forsigtigt med en hest på slæb

Kør altid forsigtigt med en hest på slæb. Den ekstra vægt tilføjer pres på blår køretøj. Se din hastighed og undgå at komme for tæt bag et andet køretøj.