E2y

Sådan udløses dit barns sugning under amning

For nye mødre og erfarne mødre mage

For nye mødre og erfarne mødre mage, er amning en af ​​de lejligheder, hvor mor og barn kan danne en unik følelsesmæssige bånd. Til en mor, som ammer et lyksaligt øjeblik, der også kan blive en lejlighed til at opleve smerte-ved brystet, bogstaveligt talt. Babyer er naturlige suckers. Sucking er en overlevelsesinstinkt, ellers babyer vil ikke være i stand til at få næring fra deres mors bryster. Mange spædbørn, imidlertid ikke har evnen til at bryde den sugning, der munden form omkring deres mødres nipler efter babyer har haft deres times udfyldning af mælk. For mødre, kan dette være en meget smertefuld fornemmelse, især hvis barnet pludselig trækker ud fra brystet uden at slippe sugning.

Sådan udløses dit barns sugning under amning. Sørg for, at dine hænder og arme er rene, før amme dit barn.
Sådan udløses dit barns sugning under amning. Sørg for, at dine hænder og arme er rene, før amme dit barn.

Her er tips og ideer, som vil hjælpe dig med at undgå sådan en smertefuld øjeblik under amning.

Sørg for

Sørg for, at dine hænder og arme er rene, før amme dit barn. Du ønsker ikke bakterier fra dine hænder til at komme til dit barns sarte hud. Så sørg for at vaske op før fodring din lille én. Det er også en god ide at rense dine negle og at holde dem kort, som nogle af forslagene i denne artikel vil være nødvendigt at indsætte en finger ind i dit barns mund.

Tænk sugekop. Du er sikkert bekendt med denne gummi eller plast enhed, der klæber til glatte overflader, såsom glas windows gennem sugning. Når din baby suger dit bryst, mens fodring, hans eller hendes mund funktioner skaber et vakuum inde i munden, der vil trække ud mælken gennem dine brystvorter. Med denne sugekop analogi i tankerne, kan du nemt visualisere den nemmeste måde at fjerne en sugekop klæber til en glasoverflade-og vejen er absolut ikke at trække sugekoppen opad. I stedet kan du slipper vakuum inde i sugekoppen ved at krølle op et hjørne med fingeren, så luft kan komme ind og slip sugning. Det samme princip gælder for at bryde dit barns sugning. Dette kan gøres ved at indsætte din pinky finger ind i det ene hjørne af dit lille barns mund. Gør det forsigtigt. Den lille mellemrum vil give luft til at udfylde det tomrum skabt af dit barns sugende og vil give dig mulighed for nemt at trække din brystvorte.

For nye mødre og erfarne mødre mage. Opret en åbning mellem dit barns mund og dit bryst.
For nye mødre og erfarne mødre mage. Opret en åbning mellem dit barns mund og dit bryst.

Opret en åbning mellem dit barns mund og dit bryst. Denne alternative teknik ikke nødvendigt at indsætte en indgribende finger ind i dit barns mund. I stedet vil du bruge din pegefinger til at trykke dit barns kind, mens du trækker kinden bagud for at skabe den åbning, vil bryde sugning.

Tryk dit bryst. Denne tredje teknik vil ikke indebære røre dit barns mund eller kind overhovedet. I stedet vil du trykker din pegefinger på dit bryst, et eller andet sted nær brystvorten, men ikke ret under eller inde i din babys mund. Presningen vil skubbe ned din hud og skabe den lille åbning, der vil bryde sugning. Du kan derefter trække din brystvorte nemt.

Med de foregående tip, kan du nemt spare dig selv fra smerten ved at få din brystvorte trak af dit barns sulten, sutte mund. På denne måde vil amning ikke længere være en smertefuld tid, men kun en salig øjeblik.