E2y

Sådan underholde dit barn, mens ud til middag

Underholdende dit barn og samtidig have middag ud på en restaurant eller et andet hjem kan være en smule tricky. Med den rette sindsstemning, en sund dosis af tålmodighed og en kontinuerlig strøm af forældrerollen kærlighed kan det være let. Læs videre for at lære mere.

Sådan underholde dit barn, mens ud til middag. Den nemmeste måde at sikre dit barn er fuldt underholdt, mens du spiser ude er at bringe hans foretrukne legetøj.
Sådan underholde dit barn, mens ud til middag. Den nemmeste måde at sikre dit barn er fuldt underholdt, mens du spiser ude er at bringe hans foretrukne legetøj.

  1. Den nemmeste måde at sikre dit barn er fuldt underholdt, mens du spiser ude er at bringe hans foretrukne legetøj. Det bør være noget, der er godt bygget og kan ikke skilles ad for at undgå mulige ulykker. Hvis dit barn virkelig kan lide legetøjet, ville det helt sikkert underholde ham for en time eller deromkring. Du kan medbringe sin yndlingslegetøj soldat, Barbie, bil osv. Videospil og lignende regel vare hele aftenen. For børn, der keder sig for hurtigt, kan Apples iPod komme i handy.
  2. Sørg for at du gemmer nogle børn 'film i din smarte gadget. Enhver Disney tegnefilm ville gøre. Forbered et headset specielt til dit barn, så du ikke behøver at bekymre sig om at forstyrre andre mennesker med lyde. Bare glem ikke at fodre ham, mens han ser! Dette vil helt sikkert vare indtil filmen er færdig.
  3. Du kan også bruge de objekter, du kan se på bordet som salt shaker, peberbøsse, sukker container, catsup, tallerkener, glas, osv. Bare sørg for at lægge væk alle skarpe bestikdele såsom gafler, knive, tandstikkere og lignende . Du kan lære dit barn om de objekter, som han ser på bordet. Du kan have en gætteleg! Spørg ham, som man indeholder salt, peber og så videre. Du kan også lære dit barn, hvordan man korrekt bruge dem.
  4. Du kan spille forskellige former for spil som navn, farve. Blot pege fingrene ud til noget, du kan se dig omkring og spørg dit barn, hvad farve du peger på. Restaurantens menu (især hvis den har en masse billeder af mad, de tilbyder) kan være et godt redskab til at opdrage dit barn. Dette kan være en sjov visuel øvelse, der kan helt sikkert forbedre deres mentale klarhed om forskellige ting.
  5. For en mere sjov interaktiv måde at underholde din lille en inde i en restaurant, kan du altid spille "Skjul Straw Wrapper." Dette spil består af tre kopper (fortrinsvis plast dem for at undgå utilsigtet brud på glas), som er placeret på hovedet. Inde i en af ​​kopperne indeholder et strå wrapper (du kan skjule noget, så længe det er sikkert og ikke skarpe). Bland cups så hurtigt som du kan og derefter stoppe. Du kan derefter spørge ham hvilket bæger er den ene, der indeholder halm wrapper. Dette kan være meget sjovt at børn og voksne. Bare sørg for du er i et sted, der ikke er alt for formelle, så du ikke behøver at bekymre dig om at være for højt eller grove.

Disse virkelig nemme og effektive skridt kan med held forhindre dit barn fra at kede dig. De vil endda nyde din aften i byen med dem. Det vil helt sikkert bringe et smil på dit barns ansigt. Held og lykke!