E2y

Sådan undgår du en stalker

Hvad er en stalker

Hvad er en stalker? Hvis du føler, at nogen følger dig, chikanerer dig eller giver dig en uhyggelig følelse, så har du sandsynligvis have en stalker. Stalkers kan være meget farlige og livstruende. De er meget opfindsomme i at finde metoder til at chikanere deres mål. Deres vedholdenhed og tvangspræget natur er ting, der kan være langt ud over en normal person fantasi. Dette er en alvorlig sag. Som en kendsgerning, anses det for en forbrydelse, hvis du er fanget stalking nogen eller du er anklaget for at gøre det.

Så hvad nu hvis du tror, ​​at du bliver forfulgt? Hvad skal du gøre? Her er nogle af de trin, du kan gøre for at undgå en stalker:

  1. Find hjælp eller søge hjælp. Hvis du føler, at du har en stalker, tale det ud med nogen, du kan have fuld tillid til. Kontakt det lokale politi eller en ven, hvis du får en trussel. Det er bedre, at nogen er klar over, hvad der sker for at holde dig beskyttet. Få en vagthund, hvis muligt.
  2. Opbevares uden for stalker rækkevidde. Hold afstand. Det er den første ting, du bliver nødt til at gøre. Ændre dine rutiner. Hvis du har en mønstret måde at gå til og fra steder, ændre ruter. Hvis det er muligt, skal du ikke gå nogen steder uden selskab. Jo flere mennesker omkring dig, jo bedre. Undgå usikrede og isolerede steder. Hold dig i overfyldte steder, så der er ikke plads til angreb. Hvis stalker betyder nå ud til dig, skal du ikke reagere.
  3. Skift kontaktnumre. Hvis du er i kontakt med denne person, afbrød alle former for kommunikation. Skift alle dine personlige numre, hvis det er muligt. Sørg for at du er unoterede så din stalker ikke vil være i stand til at finde dig på biblioteket nemt. Hvis du har en telefonsvarer, tilslutte din telefon til det, så du kan foretage de opkald, du modtager. Få dig en mobiltelefon. Det er meget nyttigt i tilfælde af en nødsituation.
  4. Være anonyme, eller uidentificerede. Hvis du har en registreret køretøj eller du er en del af eventuelle organisationer, der kræver at du registrere din identitet, så sørg for, at du anmode om fuld fortrolighed. Dette vil sikre din ret til privatlivets fred og dermed undgå eventuelle chancerne for din stalker at finde ud af oplysninger om dig.
  5. Vær forsigtig med postomdeling. Få dig et privat kontor postkasse. Dette vil skjule din adresse og andre oplysninger fra en mulig stalker. Vær opmærksom på de pakker, der kan sendes til dig. Må ikke acceptere det, hvis du ikke kender afsenderen, eller hvis du ikke forventer det. Mail kuverter, der har dine oplysninger såsom dit adresser eller PO Box skal være umiddelbart kasseres eller makuleret.
  6. Hold logs. Alle vigtige informationer skal dokumenteres. Hold styr på alle mistænkelige happenings. Disse kan tjene som dit bevis for bevis, hvis behovet for det opstår.

Vi lever i en sindssyg verden

Sådan undgår du en stalker. Find hjælp eller søge hjælp.
Sådan undgår du en stalker. Find hjælp eller søge hjælp.

Vi lever i en sindssyg verden. Alt kan ske, især når vi mindst venter det. Vær opmærksom på alle mulige måder at beskytte dig selv. Du ved aldrig, hvornår du har brug for dem.