E2y

Sådan undgår en kvælning ulykke

Kvælning er en meget farlig risiko for alle

Kvælning er en meget farlig fare for alle, især børn. At se et barn choker er en af ​​de mest rystende begivenheder forældre nogensinde vil opleve. Det er meget nyttigt for enhver familie eller husstand til at lære grundlæggende rednings-eller førstehjælp teknik, såsom Heimlich manøvre og genoplivningsudstyr (CPR).

En forælder eller en tilsynsførende voksne bør altid være omkring under et barns måltid tid. At lære at undgå kvælning er en nødvendig færdighed, og en potentiel livredder. Nedenfor er blot nogle af de detaljerede retningslinjer i kvælning forebyggelse.

  • Tilberedning af mad er altid en god start. Hak dit barns måltid i små portioner, så han eller hun ikke vil have nogen problemer med at tygge og synke hans eller hendes mad. For småbørn, spædbørn eller spædbørn uden tænder, er mad mashing et bedre alternativ, bare være sikker på, at mosede mad har ingen bidder. Hvis du allerede træner dit barn at spise selvstændigt, giver en lille ske for ham eller hende at bruge. Give barnet en lille redskab forhindrer ham eller hende fra at lægge et stort stykke mad i hans eller hendes mund.
  • Der er også fødevarer, som du bør holde dit barn fra. Hold dit barn væk fra rock-candy. Rock slik er en af ​​de vigtigste årsager til kvælning og derfor ekstremt farligt for dit barn. Nogle fødevarer, ligesom popcorn og nødder, bliver kvælning farer, fordi de er heller ikke let at tygge. Mens nogle fødevarer bliver farer på grund af deres klæbrige konsistenser, ligesom jordnøddesmør. At tjene jordnøddesmør til et barn, skal du starte med at sætte det på kiks i stedet for brød. Dette forhindrer jordnøddesmør fra at handle som et klæbemiddel på brødet og holder sig til dit barns hals.
  • Undgå visse rå grøntsager og frugter, da disse også kan kvælning farer. Hvis du planlægger at tjene frugt til et barn, være sikker på, at frugtens frø (hvis nogen) er fjernet, før de giver den til ham eller hende. En frugt Sæd er hårdt og kan forårsage en risiko for kvælning ved indtagelse ved en fejltagelse. Rå grøntsager, er imidlertid uegnede til et barn. De kan være meget svært for barnet at tygge. Før servering grøntsager, damp eller koge dem først, så barnet kan finde madens konsistens lettere og blødere for at spise.
  • Sørg for, at dit barn omhyggeligt opmærksom på den mad, han eller hun kommer til at spise. Dårlige spise adfærd, såsom ludende, spille eller ligger ned, kan også være en kvælningsfare. Feed dit barn, når han eller hun er i en ordentlig siddende stilling.
  • Forælder eller værge overvågning skal altid overholdes ved fodring dit barn. Sørg altid for, at du altid omhyggeligt at se dit barn spise og aldrig lade ham eller hende ude af syne. En untowardly hændelse kan opstå, mens du ikke er der til at observere og sikre dit barns sikkerhed.

Sådan undgår en kvælning ulykke. Tilberedning af mad er altid en god start.
Sådan undgår en kvælning ulykke. Tilberedning af mad er altid en god start.

Hvis disse retningslinjer følges nøje, kan disse kvælning farer let være forhindret, og du kan hvile forsikre, at fodre dit barn altid vil være sikker.