E2y

Sådan vælger du den perfekte groomsmen gave

Så her er du

Så her er du, travlt kontrollere alle forberedelser bliver gjort til dit bryllup. Du krydser ud hvert element, der allerede er opnået, når oops, dine øjne landede på det element, der siger gaver til brylluppet part. Du kan finde det lettere at købe gaver til brudepiger og brudepige. Du kan dog nødt til at tænke mere, når det kommer til at forberede den perfekte gave til forlovere. Selv om de kan have begrænset deltagelse i bryllupsplanlægning, de bør anerkendes for at give deres tid til dig og endda bruge for dragten, de vil bære til dit bryllup. Her er nogle ideer, som kan hjælpe dig med at give den perfekte groomsmen gave.

Sådan vælger du den perfekte groomsmen gave. Få mere at vide om dine groomsmen.
Sådan vælger du den perfekte groomsmen gave. Få mere at vide om dine groomsmen.

  1. Få mere at vide om dine groomsmen. De kan være venner og slægtninge til din brudgom. Hvis det er tilfældet, så han vil være din bedste kilde til information for at finde ud af deres hobbyer og interesser og foretrukne tidsfordriv. De gaver, som du skal give bør være noget meningsfuldt og nyttigt, og dem, der kan skattede. Vælg ikke bare nogen gave af hensyn til opfyldelsen af ​​denne tradition. Gavekort er nyttige for alle, men det betyder ikke overbringe oprigtighed og eftertænksomhed.
  2. De fleste mænd ikke bære manchetknapper hverdag, men de gør det ved særlige lejligheder. Hvis dine groomsmen vil være iført smoking til dit bryllup, kan du overveje at få dem manchetknapper som de kan bruge på din bryllupsdag. En nice touch ville, hvis du kan få dem indgraveret med deres initialer. Dette vil betyde, at du sætter en masse tanker til den gave ved at lade dem personligt.
  3. Pengeclips er også meget nyttig. Kig efter dem, der kombinerer praktisk med en smule lune og unikhed. Der er flere sælgere på nettet, sende dagen efter du har placeret og betalt for din bestilling. Du kan have deres monogrammer indgraveret på disse poster.
  4. En god kvalitet kjole skjorte, de kan bære med deres smoking kan også være en ideel gave til forlovere. Lejede smoking normalt kommer pakket med en almindelig skjorte. Præsenter dine groomsmen med skjorter for en praktisk gave, som de kan bruge til andre lejligheder.
  5. Medmindre din groomsmen har dyre smag i armbåndsure, en god kjole ur eller en mere praktisk læder eller metal-strapped ur for hver af dine groomsmen vil være en skattet gave, der kan vare i lang tid. Du kan bruge mere for denne form for gave, men tænk på det som en chance for at gøre op for alle de fødselsdage af dine bedste venner, hvor du har undladt at få dem selv en simpel gave.
  6. En god executive pen vil også være en meget god gave til din groomsmen. Der er en masse godt udformet udøvende penne i forskellige designs, som dine groomsmen vil være stolt af at vise og bruge.
  7. For dem, der elsker at have en drink derhjemme, kan du få dem barware emner såsom shot glas, unikke og personlige ølkrus, og et sæt fine vin briller eller en fin krystal vin karaffel. De vil helt sikkert huske, hvor de kom fra, og som gav dem disse gaver.
  8. Handy og praktiske elementer, der passer til den enkelte kan også gøre dine groomsmen glad og taknemmelig for at modtage en gave fra dig. En forretningsmand vil altid have brug for en god, slank visitkortholder. En multi-purpose lommekniv er en praktisk og nyttig gave til alle dine groomsmen. For dem, der elsker at putter i huset i weekenden, kan du få dem en værktøjskasse med en håndfuld af værktøjer. Du kan også se på unikke desk arrangørerne, hvor de kan placere på sit natbord til at holde deres tegnebog, forandring, nøgler og mobiltelefoner.
  9. Elektroniske gadgets er også meget nyttige og vil gøre perfekte gaver til alle dine groomsmen. Tjek deres interesser. Du kan få dem MP3-afspillere forudindlæste med nogle af deres yndlingsmusik. Det vil virkelig overraske dem.

Forbered dig på at bruge omkring 30 til over hundrede dollars for hver groomsman. Det er bedre at give en gave af fremragende kvalitet og med praktiske anvendelser end at give en dyr en, der kan wow modtageren oprindeligt men vil blive gengivet som ubrugeligt skrammel senere.