E2y

Sådan vælger du det rigtige akvarium tilbehør

Fisk er blevet holdt som kæledyr i tusinder af år

Fisk er blevet holdt som kæledyr i tusinder af år, på grund af den beroligende virkning, at fisk har på mange mennesker. De akvarier, fisk lever i er også fremragende dekorative elementer i huset. Hvis du har planer om at holde fisk, her er de akvarium tilbehør, som du har brug for.

Filtre. Filtre er en af ​​de vigtigste tilbehør

Filtre. Filtre er en af ​​de vigtigste tilbehør, du skal holde dine fisk i live og sunde. Opretholdelse af vandkvaliteten er af allerstørste betydning, hvis du vil have dine fisk til at leve, da vandet er ikke kun, hvor fiskene svømme, men også indtages af fiskene. I naturen findes der mikroorganismer og planter, der naturligt bevarer den afbalancering af nitrater i vandet. I akvarier, imidlertid er snavs og affald fjernes ved hjælp af filtre. Der er mange filtre at vælge imellem, såsom filtre, der er skjult i gruset, filtre, der er designet som vandfald, og filtre, der er designet ligesom dåser. Sørg for, at det filter, du vælger, er passende for størrelsen af ​​akvariet og antallet af fisk.

Pumper. Bare fordi fisk lever i vand

Sådan vælger du det rigtige akvarium tilbehør. Fisk er blevet holdt som kæledyr i tusinder af år.
Sådan vælger du det rigtige akvarium tilbehør. Fisk er blevet holdt som kæledyr i tusinder af år.

Pumper. Bare fordi fisk lever i vand, betyder ikke, at de ikke har brug for ilt. Holde iltindholdet op i akvariet sker gennem brug af pumper og beluftere, der vil pumpe luft i vandet. Ligesom filtre, kom dem i en række forskellige typer. Nogle vil have rør, som du kan knytte til akvarium tilbehør, så boblerne kommer ud tilbehøret. Igen, det vigtigste er at sørge for, at din pumpe er nok til at lufte hele akvariet.

Hidsig. Tropiske fisk har brug for varmt vand for at leve, som deres navne antyder. Hvis du bor på den nordlige halvkugle, hvor klimaet er generelt koldere, skal du varmeapparater, der vil simulere de varmere vande mod syd. Vælg varmeapparater, der har justerbare indstillinger, så du kan ændre den varme for hver type fisk, du har planer om at holde.

Vand testkit. Akvarier er lukkede enheder

Vand testkit. Akvarier er lukkede enheder, hvilket betyder, at det affald, der foretages af de fisk forbliver i vandet. Mens filtre normalt vil gøre et godt stykke arbejde med at opretholde niveauet af renlighed i vandet og vil som regel fjerne den synlige snavs, der svæver i akvariet, skal du stadig have vand testsæt, der vil måle det kemiske indhold i vandet. Disse kits er de bedste indikatorer for, om du skal installere endnu et filter eller pumpe, eller hvis du simpelthen nødt til at skifte vand.

Filtre. filtre er en af ​​de vigtigste tilbehør. Pumper. bare fordi fisk lever i vand.
Filtre. filtre er en af ​​de vigtigste tilbehør. Pumper. bare fordi fisk lever i vand.

Lys og dekorationer. Endelig tilføje nogle lys og dekorationer til dit akvarium for at gøre det endnu mere visuelt tiltrækkende. Når du vælger dekorationer, så sørg for at de er nyttige for fiskene så godt. Nogle dekorationer er lavet til at ligne naturlige klippeformationer eller koraller, som fiskene kan bruge til at skjule i. lys, er også nyttige til belysning af akvariet om natten. Som en generel regel, dog ikke køber rigtige corrals, som er høstet fra havene, og som drastisk, skader naturlige havet liv.

Holde fisk er en stor hobby. Med disse tilbehør i tankerne, bør du være i stand til at skabe et stort miljø for dine små svømmere.