E2y

Sådan vælger du en fugl stå

Fugle er også sociale dyr

Fugle er også sociale dyr, og de har brug for nogle plads til at strejfe frit og til at udøve alle nu og da. De bør ikke holdes i bure for resten af ​​deres liv. Giv dit kæledyr lidt plads til frihed og købe en fugl stå for dem.

Sådan vælger du en fugl stå. Ryd en ryddelig sted, hvor du vil have fuglen står til at gå.
Sådan vælger du en fugl stå. Ryd en ryddelig sted, hvor du vil have fuglen står til at gå.

  1. Ryd en ryddelig sted, hvor du vil have fuglen står til at gå. Fugle skal have nok plads til at sprede deres vinger og at bevæge sig rundt i. Hvis du har bøger, nipsgenstande, breakables, apparater, og masser af andre ting liggende, kan dette forhindre dit kæledyr fra at få deres meget velfortjent motion. Uanset hvor smuk en fugl holder er, ville de ikke lære at bruge det, hvis de ikke har nok plads omkring det. Før du køber, skal du rydde bedre nogle rum, hvor du ønsker fuglen står til at gå.
  2. Oprette et roligt miljø. Lyde og blinkende lys let alarm fugle. Inden der oprettes fuglen stå, er du nødt til at sikre, at den plads, du giver, er en plet, skjolde eller er langt væk fra kilder til kraftig støj. Sørg også for at oprette blød belysning, og ikke disse meget lyse og selvlysende pærer, der kan aflede dine kæledyr.
  3. Undersøg om standen har en fast base. Grundlæggende bør fugl stande være robust og fast. De bør ikke svaje eller balancere usikkert, når din fugl er skomagerens på toppen. Sørge for, at basen er bredere end diameteren af ​​fuglen stand stilling.
  4. Vælg en fugl stand, der giver dig nem adgang til din fugl, og også holder dit kæledyr en lang afstand fra jorden. Fuglen holder bør give dig nem adgang til din fugl, især når du ønsker at fodre den eller overføre det til sit bur. Fuglen holder bør også være af betydelig højde fra jorden og give din fugl nok plads til at flytte rundt.
  5. Sørg for, at fuglen Stand har en skridsikker overflade. Du ønsker ikke din fugl til at glide og falde ved et uheld. Din fugl skal kunne forstå stå fast og uden at glide, selvom vand, fødevarer eller andre stoffer er spildt på det.
  6. Fuglen holder bør også omfatte vedhæftede filer eller hensættelser til vand og foder containere. Fugle har løbende brug for en levering af mad og vand. Bird bevoksninger bør også omfatte tilbehør til vand og fødevarer containere til at give let adgang til fuglene.
  7. Medtag bevoksninger af varierende højder til glæde for din fugl. Tamfugle elsker at lege og bevæge sig rundt. De nyder særlig hopping fra stander til en anden eller oven på forskellige overflader. Herunder stande i forskellige højder og vinkler ville helt sikkert gøre dine fugle nyde deres legeplads.

Købe en fugl stativ til dit kæledyr er nemt. Når du leder efter fugl stande i dyrehandler, er du nødt til at huske på, at du bør overveje komfort, nydelse og sikkerhed af dine fugle og vælge en fugl stå bygget til funktion og ikke som en dekoration.