E2y

Sådan vælger du en god pick-up line

Mænd er ofte plaget med, hvordan man griber en pige

Mænd er ofte plaget med, hvordan man griber en pige. Nøglen er at starte en samtale. Selv om dette kan synes som en nem opgave, virkeligheden er, at de fleste mænd ikke ved, hvordan man starter en samtale. Det er derfor, de er afhængige af pick-up linier. Ved hjælp af en god pick-up linje, kan mænd vinde interesse kvinder.

Desværre

Desværre kan pick-up linier gøre eller bryde en mands mulighed for at komme til at kende en kvinde. Derfor er du nødt til at vælge en pick-up linje, der vil fange opmærksomheden fra den pige, du kan lide. Følg disse enkle tips til at hjælpe dig med at vælge de bedste pick-up linier at bruge.

En god pick-up linje skal være autentiske

En god pick-up linje skal være autentisk. Berømte pick-up linier kan lyde godt. Men hvis en kvinde hører det ofte, er der en stor chance for, at hun bare vil ignorere dig. Den bedste ting at gøre, er at prøve en original pick-up linje. Du skal bare nødt til at være kreative. Tænk hurtigt!

En humoristisk og smagfuld pick-up linje vil hjælpe dig med at bryde isen. Forskellige pick-up linier tjener forskellige formål og resultater. Hvis du ønsker at gøre pigen smil, prøve at bruge en pick-up linje, der er humoristisk og samtidig, smagfuld.

Piger elsker mænd med en stærk sans for humor

Sådan vælger du en god pick-up line. En god pick-up linje skal være autentisk.
Sådan vælger du en god pick-up line. En god pick-up linje skal være autentisk.

Piger elsker mænd med en stærk sans for humor. Brug dette som en fordel. Hvis du kan gøre en pige griner, kan du nemt fange hendes opmærksomhed og holde samtalen i gang.

Find tips fra mandeblade eller hjemmesider

Find tips fra mandeblade eller hjemmesider. Mænds magasiner og hjemmesider giver tips og råd om, hvordan man vælger og levere pick-up linier. Hvis du har problemer med at finde en god pick-up linje, kan høring mandeblade eller hjemmesider være en god mulighed.

Prøv at bruge neutrale pick-up linier

Prøv at bruge neutrale pick-up linier. Brug dåse pick-up linier kan være risikabelt. En pige kan finde din linje også osteagtig eller corny og nogle kan endda finde det fornærmende. Hvis du ønsker at bruge dåse linjer, de bedste ting at gøre, er at bruge dåse neutrale linjer. Find en pick-up linje, der vil få dig til at se uskyldig ud. Dette vil få kvinden til at svare dig nemt.

Prøv en komplimentere pick-up line

Mænd er ofte plaget med, hvordan man griber en pige. En humoristisk og smagfuld pick-up linje vil hjælpe dig med at bryde isen.
Mænd er ofte plaget med, hvordan man griber en pige. En humoristisk og smagfuld pick-up linje vil hjælpe dig med at bryde isen.

Prøv en komplimentere pick-up linje. Kvinder elsker komplimenter. Hvis du ønsker at få deres opmærksomhed, bruge en pick-up linje, der vil komplimentere hende. Du kan komplimentere hendes kjole, hendes sko, hendes hår eller noget, der tiltrak dig til hende. Det vil give hende en idé, at du har observeret hende, og at du er interesseret i hende.

Brug en pick-up linje i et spørgsmål formular

Brug en pick-up linje i et spørgsmål formular. Problemet med close-ended udsagn er, at det gør det sværere for kvinder at reagere. Hvis du vil have pigen til at svare dig hurtigt bruge en pick-up linje i form af et spørgsmål.

Husk, at en god pick-up linje skal tjene sit formål om at starte en samtale. Disse enkle tips vil hjælpe dig med at vælge den rigtige pick-up linje for at bruge. Men at vælge en god pick-up linje er ikke nok til at få opmærksomhed af en pige. Du skal også lære at aflevere det ordentligt.

Hvis du har problemer med at huske eller levere pick-up linier

Hvis du har problemer med at huske eller levere pick-up lines, kan du simpelthen mand op og nærmer den pige, du kan lide. Spørg efter hendes navn på en høflig måde. For alle du kender, er hun bare venter på at tale med hende.