E2y

Sådan vælger stearinlys til at give som bryllup favoriserer

Lys har en meget betydelig betydning i et bryllup

Lys har en meget betydelig betydning i et bryllup. De symboliserer parrets sammenhold og enhed. Fordi brylluppet har så meget betydning, hvad bedre bryllup favoriserer at give dine gæster end lys? Brug stearinlys som bryllup reception favoriserer virkelig kan gøre dine gæster føler sig som de er en del af den personlige fest. Men det kan være ganske vanskeligt at finde og vælge de relevante stearinlys til at give som bryllup reception favoriserer. Med de mange muligheder, kan det være forvirrende, hvilken en til at vælge. Heldigvis er der et par tips og retningslinjer, du kan huske at gøre at vælge lys for dine gæster til en leg.

Her er et par enkle tips om, hvordan du vælger stearinlys til at give som bryllup reception favoriserer:

Sådan vælger stearinlys til at give som bryllup favoriserer. Stearinlys kommer i alle former og størrelser.
Sådan vælger stearinlys til at give som bryllup favoriserer. Stearinlys kommer i alle former og størrelser.

  1. Stearinlys kommer i alle former og størrelser. Du vil måske overveje et stearinlys, der er nem at bære rundt på, men er stadig meget stilfuld. De kommer også i forskellige farver. Du vil måske tænke på symbolikken i den farve, for at give bryllup favoriserer lidt mere mening og betydning. Selvom hvid er den mest almindelige farve, da det er en universel farve, kan du prøve andre farver. Dette gør det perfekt til et bryllup! Silver stearinlys symboliserer positiv energi og stabilitet, mens guld symboliserer forståelse.
  2. Overvej temaet for dit bryllup. Temaet for dit bryllup vil spille en væsentlig rolle i valget af dine lys. Sørg for, at udformningen af ​​stearinlys ikke kollidere med det overordnede tema.
  3. Tilpas dit bryllup stearinlys. Hvis du allerede har dit bryllup stearinlys, men tænker på en måde at gøre dem til at se mere passende, kan du få dem monogram med dine initialer. På den måde kan dine gæster nemt kan huske hvilke tilfælde din fest til fordel kom fra. Alternativt kan du også vælge at etch navnet dine gæster ind i stearinlys. Dette gør det mere personligt, så hver gæst kan få en unik bryllup favor.
  4. Når du er i tvivl, så designe dine egne stearinlys. Det er meget nemt at designe bryllup stearinlys. Hvis du vil få brug for en masse af dem, ville det være bedst at have en hjælpende hånd. Dette giver dig flere muligheder for udseendet af dine lys. Du kan bruge bånd, pailletter, selv krystaller og ædelstene til at designe dit lys og gøre dem særligt.
  5. Spørg rundt. Hvis du ønsker at købe dine stearinlys på en specialitet butik, sørg for, at du ser på priserne fra en masse af virksomheder. Dette vil hjælpe dig med at få de bedste tilbud. Prøv at spørge sælgeren, hvis de tilbyder eventuelle rabatter for bulk ordrer. Du vil måske være i stand til at spare nogle penge gennem denne.

Brug stearinlys som en bryllupsreception fordel er en god idé

Brug stearinlys som en bryllupsreception favør er en god idé. Det er en personlig måde at takke dine gæster for at dele din specielle dag med dig. Prøv disse tips til at hjælpe dig med at vælge den perfekte lys til dit bryllup.