E2y

Sådan vært en lilla tema fødselsdagsfest

Den fødselsdag af dine nære ven nærmer sig hastigt, og du planlægger at smide en overraskelse bash for hende. Hvis du tænker på en dejlig tema for festen, så er du måske ønsker at overveje et farvetema. Det er en enkel, men mindeværdig idé, der kun vil indebære at bruge en enkelt farve for hvert element af partiet fra dekorationer til maden serveret. En dejlig lilla tema fest er en fantastisk idé, og her er nogle tips om, hvordan at trække det ud.

  • Invitationerne. Antages det, at den dato, tid og sted for fødselsdagsfest er afsluttet, kan du begynde forberedelserne med invitationerne. Færdiggøre gæstelisten til festen og har de invitationer gjort. Brug en dejlig lilla kort til invitationer, som du kan købe på ethvert stationært eller kontor forsyning butik. Beslut, hvis du ønsker invitationer trykt professionelt, eller hvis du ønsker at gøre det selv ved hjælp af en computer og en inkjet printer. Når indbyder er klar, sende dem ud mindst 2 til 3 uger før selve dagen. Opmuntre hver gæst til at RSVP en uge før datoen for festen, så du kan vurdere optælling, som vil hjælpe dig med at vurdere mængden af ​​mad nødvendig. Da bash er lilla tema, angive på invite, at hver person har brug for at komme i lilla dragt.
  • T han dekorationer. For at trække off hele lilla tema fest, vil du ønsker at dekorere spillestedet med lilla indretning. Bestil lilla balloner, streamers, og stoffer, som du vil hænge, ​​drapere og pryder på vægge og lofter på det sted. Sørg for at udvælge forskellige nuancer for hver indretning at tilføje nogle dynamik til festen.
  • Drikkevarerne. Purple sodavand, punch, saft og lignende er de foretrukne drikkevarer til festen. I de fleste tilfælde, vil du sandsynligvis tjene drue aromatiserede drikkevarer. Hvis du tjener sprut, så sørg for at tilføje nuancer af lilla farve til de blandede alkoholholdige drikkevarer eller i det mindste, drikkevarer i lilla kopper og glas tjene.
  • Fødevarer. Det kan være vanskeligt at betjene alle lilla fødevarer, men det ville være godt at betjene nogle af dem. Måske en frugt plade med druer som den vigtigste frugt eller en kage med lilla glasur. Hvis nogle af maden serveres i forskellige farver, så du måske ønsker at i det mindste bruge en dejlig lilla serveringsbakke eller parabol til det. Med hensyn til plader, gafler, skeer og servietter sørg for de er alle lilla så godt.
  • Den part favoriserer. Ved slutningen af partiet, kan du stadig opretholde hele purple tema ved at distribuere part favoriserer, der er lilla. De favoriserer behøver ikke være dyrt og ekstravagant. Noget simpelt vil gøre forudsat at det er farvet lilla.


Sådan vært en lilla tema fødselsdagsfest. Den part favoriserer.
Sådan vært en lilla tema fødselsdagsfest. Den part favoriserer.

Endelig til toppen off den lilla fest, så sørg for, at hver gæst, der bringer en gave wraps hver enkelt i lilla indpakningspapir og bånd. Også, hvis det er muligt, have celebrant hvor lilla så godt for partiet. Det kan synes en smule teatralsk for nogle, men det vil være helt mindeværdig alligevel.