E2y

Sådan vært et tema bryllup brusebad

Hvis du kaster et bryllup brusebad for et par, der snart vil blive gift, så vil du helt sikkert ønsker at overveje en tema én for en bedre effekt. Det ville være en god idé at være vært for denne gamle tradition og sætte en twist på det i form af et tema. Der er bogstaveligt talt mange temaer at vælge imellem, og en af ​​dem kunne være en masse sjov. Men sørg for at tage hensyn til, hvad parret ønsker, når du vælger temaet. Her er nogle idéer, som du kan se ind.

  • De praktiske temaer. Bryllup brusere er begivenheder, hvor par modtager gaver, som de kan bruge, når de er gift. Naturligvis bør de gaver være praktisk. Det betyder, at præsentere dem med ting, de kan bruge, såsom badeværelse elementer, køkken ting, og andre elementer, der kan bruges, som de bygger deres nye hjem og liv sammen. Sagt til et bryllup brusebad tema, kan du overveje at gøre et hjem område tema. For eksempel. Et køkken tema, hvor alle gæsterne kan fokusere på at få ting at parret får brug for i køkkenet Selvfølgelig, så sørg for at undersøge, hvad parret virkelig behov, før du samler disse typer af temaer.
  • Den hobby og interesser temaer. Hvis du kender parret godt, så er du sandsynligvis indviet i de interesser og hobbyer, som de kan lide at gøre sammen. For eksempel, hvis de er sundhed buffs derefter overveje centrering bryllup brusebad på sund levevis og fitness. Hvis de elsker havearbejde, så en havearbejde tema ville være rart. Hvis de er i computere og gadgets, og derefter overveje et højteknologisk tema. Uanset hvad det er tilfældet, undersøge, hvad parret elsker gør og centrere brusebad på disse interesser og hobbyer.
  • Den drikker tema. Denne form for tema, hvor tonsvis af alkohol vil blive inddraget er bestemt ikke for alle. Hvis parret nyder de hyppige alkoholiske nætter ud, så du måske ønsker at overveje at få en lidt skør og kaster et brusebad fuld af sprut i en bar eller klub. Dette er ikke et fælles tema, men det er ikke uhørt. Faktisk kan bruge denne form for tema være noget spændende, da det ikke er en typisk tema til et bryllup brusebad.
  • Hele dagen tema. Dette er en absolut enestående tema, der vil bestå af at have parret ophold i mødested for hele dagen, mens folk kommer for at præsentere gaver og ønsker på bestemte punkter i dag. Denne form for tema normalt benævnt "døgnet rundt" tema. Dybest set, vil du planlægge ankomsten af ​​hver gæst for dagen. Dette giver parret en hel dag bryllup brusebad. Ikke en dårlig idé, ikke?
  • Den internationalt tema. Dette tema idé indebærer indrømmelse hver gæst til stede gaver der kommer fra et bestemt land. Dette er fantastisk til par, der elsker at rejse.


Sådan vært et tema bryllup brusebad. Den hobby og interesser temaer.
Sådan vært et tema bryllup brusebad. Den hobby og interesser temaer.

Uanset det tema, du vælger at bruge til brylluppet brusebad, sørg for, at invitationer sendt til hver gæst angiver, hvilken slags gaver, de skulle bringe. Desuden skal du sørge for at dekorere og serverer mad i fuld overensstemmelse med det valgte tema.