E2y

Sådan vært for en pulje fest

Sommeren er det tid til at nyde de lange timer i vandet for at lindre varmen. Det er en fantastisk måde at tilbringe tid med familie og nyde det gode vejr. Hvis du ønsker at få sammen med venner og dele i sjov på en varm sommerdag overveje at hoste en pulje part. Det kan være spændende og enerverende og en sjov måde at genskabe forbindelsen med venner. Tag et kig på nedenstående tips.

  • Forbered dine invitationer. Du kan få en handling skudt af dine børn hoppe i puljen, downloade den til din computer og bruge billedet som det vigtigste billede på din invitation. Du kan tilføje nogle linjer som: "Vi venter på dig at gøre en splash". Medtag den dag og tidspunkt for din fest samt en RSVP. Spørg dine venner til at bringe deres badedragt og håndklæde.
  • Forbered din pool for begivenheden. Fjerne døde blade og andet affald, der kan have fundet deres vej ind i puljen. Fastsat masser af plast stole og hvilestole til dine gæster. Installer store paraplyer at give skygge for dine gæster, hvis din pool område ikke har for mange træer rundt. Desuden en række cocktail tabeller, så dine gæster har et sted at forlade deres mad, drikkevarer og andre ting. Brug farvestrålende duge til at sætte fut i området.
  • Planlæg din menu. Du kan oprette en grill pit og kog hamburgere, kylling og hotdogs samt frugt og grøntsager grillspyd. Medtag masser af frugt i sæsonen, såsom appelsiner, meloner og vandmeloner. Du kan skære dem i bide stykker på størrelse og overlade det til afkøling i køleskabet. Sørg for, at der er masser af kolde drikkevarer hele dagen. Selv omgivet af vand, kan en dag i puljen gør du jævnligt tørstig. Frugt slag, sodavand, frugtsaft og masser af flaskevand vil er gode drinks til at have på standby. Ispinde i frugtsmag vil være velkommen godbidder til straks køle kroppen. Hold flasker sportsdrikke at genopfylde de tabte ioner, mens du spiller og svømning.
  • Spil et udvalg af musik egner sig til sommerens udflugter, såsom dem fra Bob Marley og Beach Boys. Hvem der ellers forherliger sommer i deres sange som Beach Boys? Hvem kender ikke Surfin 'Europa og Kokomo?
  • Kast i en masse af oppustelige flydere og bolde i puljen, så dine gæster kan engagere sig i improviserede beach volleyball spil og svømning relæer. Giver flere rør af solcreme for dine gæster. Selv når de er ude for at have det sjovt i solen, de bør også tænke anvende solcreme til at beskytte deres hud.
  • Køle ned efter solen er gået ned ved at tænde flere stearinlys omkring poolen. Lad dine gæster til at slappe af og spise, før de går. Takke dine gæster ved at give dem en lille flaske after sun lotion som dem i gel lotion med aloe vera.

Selv om dette er en tid til at slappe af og have det sjovt

Sådan vært for en pulje fest. Forbered dine invitationer.
Sådan vært for en pulje fest. Forbered dine invitationer.

Selv om dette er en tid til at slappe af og have det sjovt, undgå betjener alkohol. Alkohol kan gøre dine gæster beruset og miste deres koncentration samt bremse deres reflekser. Sørg for, at alle er sikker under din pool party.