E2y

Sådan vedhæfte en bid bit

Der findes mange forskellige typer af bits, der anvendes til at træne og vejlede heste. Et af de mest almindeligt anvendte bits er bid bit. Det er hovedsageligt en smule bar med to ringe, en på hver side, og dette er normalt knyttet til et bidsel. Denne type bid bidsel anvendes typisk i de engelske ridning discipliner. Den bid bit fungerer blot ved det pres, der er placeret af rytteren på barer inde i munden på hesten, og ikke af den gearing, at en rytter kan øve ved hjælp af en hage rem om hestens hage og meningsmåling. Den bid bit er en af ​​de enkleste bits, som du kan bruge på din hest, men hvis de anvendes forkert, kan det føre til udvikling af dårlige vaner på den del af din hest.

Også, du nødt til at overveje den rigtige retning, som bid bit drejes i din hests mund, fordi hvis det er forkert vendt, er der en alvorlig risiko for at inducere skade på tag og søjler af hestens mund. En anden negativ sideeffekt af at have lidt vendte i den forkerte retning, er at få din hest til enten ignorere dine tøjler hjælpemidler eller smide sit hoved. På grund af følsomheden af ​​hesten med hensyn til den korrekte retning og placering af bit, kan dette betragtes som det sværeste del af at installere en bid bit på tøjlen af ​​din hest.

Her er et par tips om hvordan man vedhæfte en bid bit på din hovedtøj:

Sådan vedhæfte en bid bit. Installer kind stykker.
Sådan vedhæfte en bid bit. Installer kind stykker.

  1. Hæng tøjlen. Find en krog eller et andet objekt, som du kan hænge op din trense i øjenhøjde, hvis muligt. Dette vil gøre det lettere for dig at sikre, at den bid bit korrekt monteret.
  2. Undersøg bit. Studere bit, som du har valgt og finde den rette krumning af stykket. Dette er et afgørende skridt, fordi komforten og effektiviteten af ​​bit i hestens mund afhænger i høj grad at sikre, at bid bit drejes i den rigtige retning. Hvis din bit ligner bogstavet U, når det hænger naturligt, så har du fundet den rette krumning af bit.
  3. Fastgør bit. Når du har fundet den rette krumning af bit, er det tid til at vedhæfte det til din hængende tøjlen. Find hægter på tøjlen, og fastgør bid bit, og sørg for, at den indvendige del af bit krumning vil blive konfronteret indersiden af ​​din hestens mund, når den er monteret. Igen, for at kontrollere, om bit er blevet tilsluttet korrekt, sørg for, at bit hænger ned naturligt i en U-form.
  4. Installer kind stykker. Når bit er korrekt monteret, kan du nu tilslutte kinden stykker rundt bidringene.
  5. Vedhæft tøjlerne. Nu, kinden stykker er på plads, kan du vedhæfte tøjlerne ved at sørge for, at du placerer dem nedenfor, og ikke over, kinden stykker, fordi at placere dem over kinden stykker hovedsagelig vil gøre dem virkningsløse.
  6. Sæt hovedtøj på din hest. Hvis du er sikker på, at bid bit er blevet tilsluttet korrekt, kan du nu sætte tøjlen på din hest. Kontroller kinden stykker, og sørg for, at de er selv i længden. Du ved, at du har sat tøjlen på korrekt, hvis bit er lunt i hestens mund.

Effektivt fastgøre en bid bit kan gør en stor forskel i din hests komfort niveau og generel disposition.