E2y

Sådan venner med en berømthed

Folk har altid haft en besættelse med berømtheder og kalk lys. Alle ønsker, at én fantastisk ven. Du hænge ud med dem, og du er næsten berømt! De har det gode udseende, smarte designer tøj, og enorme mængder af mennesker efter dem rundt. Lad os ikke glemme de fascinerende partier og gratis gaver! Hvis dette lyder utroligt, så lad mig lære dig at venner med en berømthed.

Du bør forsøge at vælge en berømthed at venner, at du har ting til fælles med. For eksempel, hvis du er en mor kunne nogen som Madonna være et godt valg for dig. Du kunne starte samtaler om dine børn. Bare husk du fokuserer på den person, ikke en rolle, de spillede på tv eller i en film.

Du kan forskning din berømthed online

Du kan forskning din berømthed online. Find ud af hvor de voksede op, hvad deres livret er etc. Opsøge forskellige ting, du kan bruge til at sætte gang i en samtale. Husk, mens du taler med dem, handler ikke nervøs eller genert. Vis at du er en selvsikker, intelligent og uafhængig person. Hvis ægte venskab er hvad du søger, er den sidste ting, du ønsker at gøre komme ud som en stalker eller bruger. Så vær dig selv! Husk, befriending en berømthed er ikke anderledes end befriending den gennemsnitlige person. De tænker, elsker, føle og trække vejret på samme måde som vi gør.

Kom i kontakt med berømtheder er nemmere end nogensinde siden indførelsen af ​​internettet. En masse af berømtheder ejer deres egne hjemmesider og blogs. De bruger også forskellige sociale netværkssider til at få dem i kontakt med deres fans. De fleste besvare deres egne kommentarer og mails. Indrømmet, de ikke kan svare på alles beskeder, men med vedholdenhed, er jeg sikker dine kommentarer vil blive set.

Deltagelse i en fan site kan også være en positiv måde at lære dem at kende

Deltagelse i en fan site kan også være en positiv måde at lære dem at kende. Du vil være i stand til at se andre fans synspunkter om dem, få info om deres interaktion med deres fans. Se om andre synes, de er så awesome i person, som du håber, de er.

Må ikke være bange for at kommentere på indlæg berømthed gør i deres blog. Du vil sandsynligvis ikke få et svar i første omgang, men hvis der er en lille chance for berømthed, du ønsker at befriend vil muligvis læse din kommentar, så er det det værd.

Efter tilsvarende for et stykke

Efter svarer et stykke tid, bør du forsøge at mødes ansigt til ansigt. Måske møder op på bog signering, eller en koncert, de er vært. Husk, at ja, du er en fan. Men, er du mere end det! Du har været at opbygge et venskab her for en anstændig tid nu.

De kan ikke tilslutte og danne en obligation med dig øjeblikkeligt

Sådan venner med en berømthed. Du kan forskning din berømthed online.
Sådan venner med en berømthed. Du kan forskning din berømthed online.

De kan ikke tilslutte og danne en obligation med dig med det samme. Når du forsøger at venner din berømthed i person, huske på, at dit første møde måske ikke, hvad du forventede. Indstillingen er måske ikke være rigtigt, eller endda timing. Du skal bare nødt til at holde målet i dit sind, og ikke give op. Det vil sandsynligvis tage flere møder, før du bliver inviteret til middag. Held og lykke!