E2y

Sådan vinder noget argument

Hvis du nogensinde har kæmpet for at bevise dig selv lige

Hvis du nogensinde har kæmpet for at bevise dig selv lige, har du sikkert været oppe mod en stærk modstander, som vidste præcis, hvad de skal sige. Hvordan fik han så god til at argumentere? Hvad ved han, at du ikke gør? For at vinde et argument, du nødt til at vedtage et par strategier, der sætter dig over din modstander. Med en smule tillid, og disse argumenterer tips, vil du finde dig selv at vinde argument efter argument mod enhver modstander, der vover at udfordre dig.

  1. Seem vidende. For at din modstander til at indrømme, skal du til at fremstå som den mest intelligente én. Det er ikke at sige, at du skal være mere vidende end din modstander, det bare nødt til at se på den måde. Opdrage fakta, der beviser det modsatte af hans argument. Cite statistik, der styrker dit argument. Være sikker på dit argument, og finde fejl i din modstanders argument. (Er hans kommentar fascist? Er han stereotyper eller generalisere?) Hvis hans argument synes svag, vil din vinde styrke. Du kan være nødt til at bøje hans argument lidt vise sine svagheder. Alt din modstander siger kan argumenteres imod, du skal bare finde ud af hvordan.
  2. Bly argumentet. Du vil aldrig miste kontrollen over, hvor argumentet er overskriften. Hvis din modstander bringer en kendsgerning, at man ikke kan argumentere imod, ændre emner. Bring up noget andet, der beviser, at han tog fejl, og gøre hvad du kan for at aflede emnet fra sine stærke punkter. Hvis du får flere point i, og han er altid forsøger at argumentere imod, hvad du har sagt, vil han glemme, at han har brug for at argumentere sine egne punkter også. Væsentlige, vil du være i stand til at stoppe ham fra at bringe sin egen stærke punkter ved at tvinge ham til at diskutere dine stærke punkter. Hvem er ansvarlig nu?
  3. Brug din modstander mod ham selv. Mens det er lidt lusket, kan du få din modstander til at indrømme, at han er galt, uden selv at vide det. Du er nødt til at bede ham om spørgsmål efter spørgsmål om hans argument, langsomt (og listende), der fører ham til den ultimative spørgsmål, der vil modbevise hans argument. Han vil ikke vide, hvad der ramte ham!
  4. Gør din modstander vred. En vred modstander mister kontrol over situationen, og har ikke den sunde fornuft. Hvis du kan gøre din modstander ked gennem dine argumenter, vil du frustrere ham. Det kan endda føre ham til at indrømme, så han kan komme ud af det argument, og væk fra dig. Uanset hvad det tager, jeg altid siger.
  5. Brug store ord. Hvis du ønsker at skræmme din modstander, kan det være så nemt som at droppe et par store ord her og der. Bliv fortrolig med udtryk og vendinger som "lad mig sige det på denne måde, vis-à-vis, per se, og så at sige" og din modstander vil blive bedøvet med din nye ordforråd. Hvem kommer til at udfordre en modstander, der taler latin, alligevel?

Sådan vinder noget argument. Brug din modstander mod ham selv.
Sådan vinder noget argument. Brug din modstander mod ham selv.

Nøglen til at vinde hver argument, du har, er at finde svagheder i dine modstandere. Hvis de er godtroende, bluff dem. Hvis de er genert, bombardere dem med fakta, de vil ikke ønsker at begynde at tage fat. Eller hvis de er følsomme, spille på deres følelsesmæssige side ved at gøre barske udtalelser. Uanset hvad din teknik, hvis man ser og lyder som om du ved hvad du taler om, vil ingen være i stand til at tilbagevise dit argument.