E2y

Tough kærlighed: tips til forældrerollen teenagere

Få oplysninger om dette unikke forældrerollen stil

"Tough Love" blev opfundet i 1980'erne af et par i området Philadelphia efter beskæftiger sig med deres teenagedatter. Phyllis og David York grundlagde Toughlove Network og udtrykket "hård kærlighed" begyndte at blive brugt. En stor ressource for håndtering af teenagere, der er ude af kontrol er Mine out-of-control teen - denne e-bog har masser af hårde kærlighed-inspirerede metoder, du kan bruge til at kommunikere med eventuelle vanskelige teenager.

Tough kærlighed er en strategi og forældre stil udviklet til forældre til out-of-control teenagere. Men det er svært at vide, hvad symptomerne på out-of-control teenage adfærd er, da det varierer afhængigt af barnet og dets forældre. For nogle teenagere, er munden ud og bruger deres tid i deres soveværelser eller ud af huset så slemt som deres forældre se. Andre forældre kender deres teenager adfærd har ændret sig, men nægter at overveje, at deres barn bruger narkotika eller alkohol. Nogle tegn på en urolig teen omfatter hemmeligholdelse, grade nedkastning, out-of-andel følelsesudbrud eller en pludselig ændring i venner og interesser.

Tough kærlighed: tips til forældrerollen teenagere. Tjek den toughlove program.
Tough kærlighed: tips til forældrerollen teenagere. Tjek den toughlove program.

I de fleste definitioner af denne forældre stil, tager forældrene stilling imod deres børn. De stopper dækning for deres adfærd og lade deres barn acceptere konsekvenserne. Sommetider disse konsekvenser er mindre-tilbageholdelse til at springe en klasse, for eksempel. Andre gange, er konsekvenserne mere alvorlige og kan involvere myndighederne. Ofte hård kærlighed henviser til at sende dit barn til en narkotika / alkohol behandling program eller tilmelding dem i en militær-lignende skole eller et vildnis træningsprogram. Hvis du føler dit barn vil have gavn af et af disse programmer, tale med dit barns skole rådgiver eller børnelæge for anbefalinger. Nogle af disse programmer kan være lidt ekstrem, så sørg for at du har gjort din forskning, før du sender dit barn til én.

Undertiden udtrykket "hård kærlighed forældre" er tilknyttet nogle kristne religiøse filosofier. Det er dybest set består af positive forældre tips til at håndtere vanskelige situationer, der kræver en større, mere alvorlig konsekvens. Husk på, at denne vejledning kun bør anvendes, når forældre teenagere, ikke yngre børn.

  1. Tjek den toughlove program. Dette program tilbyder undervisning og forældrekompetencer gennem møder. Møderne vil hjælpe dig med at opfylde andre går igennem, hvad du går igennem, giver dig tips og råd til at skabe grænser med dit barn, skabe forventninger, og hjælpe dig med at kommunikere bedre med dem. Møderne arbejde for at løse problemet, ikke at tildele skyld eller snakke om hvad der er sket i fortiden. Dette program er ikke tilknyttet religiøse eller boot camp typer af programmer. Faktisk er de imod Boot Camp-programmer.
  2. Gå til din lokale boghandel. Der er mange bøger om hård kærlighed, som hævder at hjælpe dig med at lære, hvordan du kommunikerer med din teenager. Hvis du føler dig overvældet af valg, finde læser anmeldelser af bøger, som dem på Amazon , for at hjælpe dig med at træffe dine valg. Nogle eksempler på bøger om hård kærlighed omfatter Toughlove af Phyllis York og Ted Wachtel og The Toughlove Prescription af Ron Zodkevitch, MD
  3. Sammenlign andre metoder. Der er en stor modstand mod hård kærlighed forældrerollen. Mange eksperter mener, at det ikke virker, eller er for hård ved teenagere. Bøger, der underviser andre disciplin muligheder omfatter Parenting Teens With Love & Logic: Klargøring unge for Responsible Adulthood af Foster W. Cline og Jim Fay og positiv disciplin for teenagere af Jane Nelson og Lynn Lott.

Få oplysninger om dette unikke forældrerollen stil. Gå til din lokale boghandel.
Få oplysninger om dette unikke forældrerollen stil. Gå til din lokale boghandel.

Uanset om du beslutter dig for at gå med den hårde kærlighed program eller en anden mulighed, alle disse metoder giver tips til nyttige og effektiv forældrekompetencer. Det faktum, at du er forsker disse teknikker betyder, at du er på rette vej til at opnå en tættere forbindelse med din teenager.