E2y

Sådan organisere frivillige, når hjælpe en syg ven

Hvis du har en ven

Hvis du har en ven, der er lidt uhelbredeligt syg eller har en sygdom, der kræver en masse hjælp, noget, du ikke kan klare alene, så bliver du helt sikkert brug for at få flere og flere mennesker til at hjælpe. Dette kan desværre være ganske vanskeligt, hvis du ikke ved hvor du skal starte. Nå, her er nogle tips til dig at prøve, for at få flere til at deltage i programmet, programmet til at hjælpe nogen i nød, din ven.

  • Udskriv og give ud flyers. Teknisk set vil rekruttere frivillige til at hjælpe din syge ven ud virkelig koges ned til markedsføring og reklame. Når du har antallet af frivillige, du har brug for, alt andet vil passe ind i som et urværk.

    Så alligevel, starter ved at designe og udskrive nogle flyers på computeren. Forklar den medicinske knibe på din ven, og at du har brug for at ansætte så mange mennesker til at hjælpe sig ud som du kan, hvad enten det er at rejse midler til en operation, finde et organ eller bloddonor, eller organisere en døgnet rundt pleje program for ham . Uanset hvad, så sørg for at inkludere hvad du har brug på flyers og udskrive en master kopi. Nu skal du gå til den kopi plads og har flere kopier gengivet.

  • Når du har flere kopier, nu kommer det benarbejde. Gå rundt om fællesskabet og begynde at distribuere flyers. Fokus på lokale kirker, skoler, community centre, og universitetsområder, da de fleste af de mennesker, du finder her, vil ofte være villige til at lade deres tid og tjenester. Hvis det er muligt, have præsten eller præst af hver kirke forsøge at annoncere dit behov i løbet af søndag service.
  • Start en hjemmeside. En anden mulighed, som du kan udforske det har været temmelig effektive nylig er ved at tage din situation til internettet. Opsætning af en simpel hjemmeside dedikeret til behovene i din ven. Medtag billeder og skriftligt indhold viser, hvordan din ven er skrantende og har brug for hjælp. Hvis du søger at rejse midler, så kan du linke dit websted med et online betalings gateway til at modtage donationer. Hvis du er på udkig efter frivillige, så bare placere et skilt op side. Nu, hjemmesiden er kun en begyndelse. For at sprede ordet, bliver du nødt til at gøre meget mere.

For startere

For startere, er at gøre brug af sociale medier og sociale netværkssider som YouTube, Twitter, Facebook og MySpace en fantastisk måde at markedsføre din hjemmeside og dit velgørende program. Brug disse til at fremme hjemmesiden samt give statusopdateringer på de berørte mennesker om din ven. Du kan dele fotos og videoer af din syge ven til at gøre hans situation mere legitime.

Glem ikke at gøre en e-mail kampagne for at annoncere din vens behov for at alle hans og dine venner. Desuden tage endnu et skridt og begynde at annoncere på online classifieds såsom Craigslist .

Når du er i stand til at rekruttere en god antallet af frivillige

Sådan organisere frivillige, når hjælpe en syg ven. Udskriv og give ud flyers.
Sådan organisere frivillige, når hjælpe en syg ven. Udskriv og give ud flyers.

Når du er i stand til at rekruttere en god antallet af frivillige, invitere dem alle til et møde. Hvis du har frivillige til længere rækker af verden, og derefter overveje at lave en online konference. Når du er i stand til at samle alle de frivillige, begynde at udpege arbejde og danne udvalg. Planlæg målene og de skridt for at nå dem og arbejde sammen hen imod det primære mål, at gøre din ven føler sig bedre.