E2y

Hvordan til at underholde på din blok fest denne sommer

En blok part kan være den mest interessante idé til denne sommer

En blok part kan være den mest interessante idé til denne sommer. Med dette, kan du komme til at kende dine venlige naboer og tilbringe noget kvalitetstid sammen med dem. Men den eneste udfordring her er, hvordan du kan være sikker på, at alle dine gæster bliver underholdt når dagen af ​​partiet kommer.

Hvordan til at underholde på din blok fest denne sommer. Planlæg hele partiet i forvejen.
Hvordan til at underholde på din blok fest denne sommer. Planlæg hele partiet i forvejen.

Faktisk som en vært, skal du gøre, hvad det tager at få alle tilstedeværende glad og tilfreds. Så for at være sikker på succes for din blok fest, her er nogle tips, du kan overveje, når underholdende gæster til dette parti:

  1. Planlæg hele partiet i forvejen. Dette omfatter programmet, underholdning, mad, drikkevarer, og en masse andre ting. Når alt er organiseret, kan du forvente en glat-sailing fest for hver eneste af jer. I slutningen af ​​dagen, kan alle gæsterne tilbringe en god tid i partiet uden at bekymre sig om noget andet.
  2. Leje entertainere. Der er en masse former for underholdning, som du kan invitere din blok part at sætte stemning af alle gæster. For én, kan du leje et band til at underholde jer alle med store sange i hele partiet. Du kan da godt leje en klovn, en tryllekunstner og andre part entertainere. Også leje flere part udstyr er en god idé. Dette kan omfatte dansegulvet, trampolin, bounce huse og lignende til at underholde børnene og andre voksne så godt.
  3. Start en show off. Dette kan være et udstillingsvindue for talenter af alle gæster i Block Party. Du kan være vært for en kok off af de foretrukne fødevarer af dit nabolag. Eller du kan også lave en måde at installere en karaoke-maskine og smide en lille sangkonkurrence.
  4. Tillad naboer til at medbringe deres egen underholdning. Partiet vil være meget gladere, hvis der er forskellige markeringer af underholdning i huset. Derfor, når du inviterer folk til Block Party, rådgive dem om, at enhver form for underholdning er velkomne.
  5. Lad alle deltage i et sjovt spil. Tænk på et spil, der alle du virkelig kan nyde. Det kan være Limbo eller bare noget andet. For sikker på, gæster, unge og gamle vil nyde en sådan form for spil. Derefter arrangere nogle belønninger for uanset hvem der vinder udfordringen.
  6. Indeholde en kort, men nyttig snak i partiets program. Når vi taler om dette, henviser det til noget, der vil være til gavn for alle dine nabolag gæster. For eksempel kan du sørge for det lokale brandvæsen for at give en kort snak om sikkerhed. På denne måde, vil gæsterne ikke gå hjem med ren underholdning alene, men også med nyttige viden. Du kan også invitere andre organisationer, der fremmer genbrug, grøn stue, energibesparelser og lignende.

Nu kan du og resten af ​​dine naboer helt sikkert have en af ​​de bedste mindeværdige somre nogensinde. Med denne særlige blok part, vil alle du helt sikkert se frem til den næste sammenkomst i fremtiden.