E2y

Sådan imponere dine venner, mens du ser college basketball

Ser college basketball med venner burde være en sjov aktivitet især med den højlydte jubel og hujende. Holde ro er det sidste, du skal gøre under en basketballkamp som dine venner kan undre, om du er syg, eller hvis du har fået nogle problemer på dit sind. Så hvis dette er din første gang at opleve college basketball, ikke sved det. Her er nogle retningslinjer, som vil gøre dine venner vil have dig til at være omkring på hvert college basketball spil.

Sådan imponere dine venner, mens du ser college basketball. Kend det grundlæggende i basketball.
Sådan imponere dine venner, mens du ser college basketball. Kend det grundlæggende i basketball.

  • Kend det grundlæggende i basketball. Det er det mindste du bør vide før du går til et spil. Spare dig selv den enorme forlegenhed for at skulle spørge dine venner til at forklare spillets regler. Forestil dig, at i stedet for dine venner nyder, er de fortæller dig, hvad der foregår hele tiden. Dine venner vil fortryde tagging dig langs i, og tror du er noget bøvl.
  • Må forskning på kollegium teams. Vide, hvilke der er de teams til at slå samt hold, der ikke klarer sig godt. Denne baggrund vil tjene nyttig, når dine venner taler eller satse om, hvem der vinder i denne sæson. I tilfælde af at dine venner spørger din mening, er du klar med noget fornuftigt at sige.
  • Drop kommentarer, flagre din basketball viden. Som spillet skrider frem, vil du bemærke nøglespillere i spillet, dem laver flest slam dunk eller rebounds. Når disse centrale aktører dukke op, kan du ligne den stil af nøglespiller til store superstar basketballspillere.
  • Lav noget larm. Du kan rod for en bestemt spiller, kalder en spillers trøje nummer eller navn, eller du kan boo et rivaliserende team player, der holder rejse. Basketball spil er ikke at være færdig i stilhed. Deltag i noisemaking. Mens du er ved det, sige det med kraft og overbevisning, men ikke være alt for alvorlig. Dette gør atmosfæren med dig og dine venner livligere og sjov.
  • Bære det rigtige tøj. College basketball er ikke kun konkurrencedygtige i retten, men uden for banen, især på de bleachers fyldt med mennesker spændt på at se deres respektive teams vinde. Når dine venner invitere dig til et spil, gør det et punkt, som du ikke bære tøj med den farve, der repræsenterer det modsatte hold. Hvis du ender med at gøre netop det, skal du ikke blive overrasket, hvis dine venner foretrækker ikke at sidde eller ophold ved siden af ​​dig.
  • Må ikke tale om uafhængige spørgsmål i løbet af spillet. Dine venner gik til college basketball spil på college se basketballkamp. Dine venner ikke gå til spillet at sladre eller bekymre sig om lektier eller eksamener. Må ikke opdrage spørgsmål såsom de ovenfor indtil vejen efter kampen. Ser college basketball er en aktivitet, der skal fylde dig og dine venner med livlighed og ikke angst.


Du ønsker måske at knække vittigheder om spillerne eller spillet hver gang i et stykke tid, men kun når det er hensigtsmæssigt, eller når dine venner synes at være at få alt for intens. Deling af en god runde latter vil gøre dig og dine venner gladere og dine venner vil være taknemmelige for, at du kom sammen, uanset hvilket hold vundet.