E2y

Hvordan du opretter en siddeplads diagram for dit bryllup reception

Hvis du planlægger et bryllup modtagelse, vil en af de fremmeste ting, du er nødt til at tage sig af være, hvordan dine gæster skal blive siddende. Her er nogle tips til en nem, stress-fri seating chart:

Hvordan du opretter en siddeplads diagram for dit bryllup reception. Gør en okulær inspektion af bryllup mødested.
Hvordan du opretter en siddeplads diagram for dit bryllup reception. Gør en okulær inspektion af bryllup mødested.
  1. Gør en okulær inspektion af bryllup mødested. Medbring med dig en skitseblok og blyant, og lave en grov skitse af layoutet på stedet. Ingen grund til at være kunstnerisk: det er vigtigt at notere de tabeller, og hvordan de er arrangeret, antallet af pladser pr bordet, toiletter, audio / tech-området, hvid skærm (hvis du kommer til at have et diasshow præsentation) osv. Har sørg for at tage billeder af alle dele af rummet så godt, for at hjælpe dig med at forstå din skitse senere.
  2. Nummer sæderne. Brug skitsen du har gjort, giver navne til sæderne. Du kan blot nævne dem efter nummer. Du kan tildele det bord, hvor dine gæster vil blive siddende blot ved at vælge antallet ved siden af navnet.
  3. Organiser din gæsteliste. Tag en liste over alle de gæster og notere dem, der allerede RSVP'd deres fremmøde. Strege dem der ikke kan komme, men antager alle andre skal komme. Prøv derefter at arrangere de navne, afhængigt af hvordan de er relaterede.
  4. Tænk på, hvordan du ønsker dine gæster til at blive siddende. Normalt er gæster, der kender hinanden siddende i samme tabel. Det vil betyde at have tabeller udpeget til gommens familie, brudens slægtninge, college venner, kolleger på arbejde, osv. Men kan det være en god ide at arrangere siddepladser, så gæsterne ville komme til at kende hinanden. Hvis dette er hvad du gerne vil gøre, tage hensyn til de aldersgrupper, fælles interesser og personligheder mv
  5. Tag hensyn dine gæster bekvemmelighed. Hvis du var at have et diasshow præsentation for eksempel, ville du ønsker hvert bord at have et godt overblik over det. Det betyder, at du bør ikke have nogen tabel placeret for tæt på hvid skærm. Også overveje siddepladserne de ældre gæster nær toiletter og i nærheden af hovedet tabellen (hvor bruden og gommen vil blive siddende). Sørg også, at ingen tabel vil blive placeret for tæt på audio / tech-området. Sørg for, at børn vil blive siddende ved siden af deres forældre. Hvis de er over ti år gammel, men du kunne sæde dem på et specifikt tildelte børns bord.
  6. Tænk på protokollen. De nærmeste pårørende og familiemedlemmer skal sidde tættest på hovedet bordet. Hvis du har gæster, der er tidligere ægtefæller eller som har nogle personlige uoverensstemmelser med hinanden, så sørg for, at de sidder meget langt fra hinanden.
  7. Har en endelig masterplan. Du skal have to færdiggjorte dokumenter: den første er kort for modtagelse mødested, en, der angiver nummereringen af tabellerne, og det andet er listen over gæsternes navne, der vil sidde per bord. Hvis der er betjente til modtagelse, skal de hver have disse to dokumenter. Du kan også give en modtagende bord ved indgangen til receptionen, hvor gæsterne kunne line op og spørge om deres bord nummer.
  8. Oprette en tabel nummer tegn og navneskilte. Tabellen taltegnet skal være meget synlige lige fra indgangen til modtagelse værelse. Både antallet tegnet og navneskilte kan være udformet i henhold til brylluppet tema.

Der har du det

Der har du det! Disse er nogle af de tips til at skabe en siddeplads diagram for dit bryllup reception. Held og lykke!