E2y

Sådan organisere en hjort weekend

Din guide til at organisere en fantastisk hjort weekend

Der er flere faktorer, som påvirker organisere en Stag Weekend. Selvfølgelig du ønsker en Stag Weekend, som alle husker i mange år fremover, så det er vigtigt at følge nogle regler.

Sådan organisere en hjort weekend. Vælg din polterabend omhyggeligt.
Sådan organisere en hjort weekend. Vælg din polterabend omhyggeligt.
  1. Vælg din polterabend omhyggeligt Det er vigtigt, at alle får sammen -. Den sidste ting, du ønsker, er en fuld-on slagsmål på den første nat, fordi Dave stjal Ben kæreste, da de var i skole sammen, og Ben har stadig ikke tilgivet ham. Ligeledes hvis du ønsker det skal være en sprut fest og størstedelen af din Stag Party er teetotalers, kan du ønsker at gøre nogle nye venner. Det er også helt almindeligt, at Stag måtte ønske at bringe hans far eller måske endda far til bruden-til-være, så overveje, hvad deres relationer er ligesom, og om faderen til bruden mener, at skødet dancing klubber er snuskede og nedværdigende eller et godt grin.
  2. Overvej din placering. Picking din placering er den næstvigtigste faktor til at organisere en Stag Weekend, som du vil huske for alle de rigtige grunde. Måske er du dødtræt af polterabend fylder din lokale, og du lyst til at gå et sted, der er lidt mere sundhedskvalitet for nogle forkælelse. Tænk over hvad du ønsker at gøre, og hvilken destination der passer dig bedst. Går i udlandet eller til et sted, at ingen i din Stag Party har været før vil straks tilføje en spændende dimension til din weekend og få alle fyret op fra det øjeblik, de træder ud af flyet, tog eller bus.
  3. Rejse sammen. Halvdelen af det sjove er at rejse sammen, og hvis du kan, er det altid bedst at leje et køretøj og få en person, der ikke er i partiet til at køre. Derefter kan du starte din Stag Weekend fra det øjeblik, du forlader huset. Det er også vigtigt, at når Mike falder i søvn, nogen trækker eller skriver på hans ansigt.
  4. Tilrettelægge aktiviteter. Hvis du ønsker at tilbringe hele weekenden i pub, det er fint, men du kan lige så godt være blevet hjemme, hvis du kommer til at gøre det. Hvis du har problemer med at udtænke ting at gøre på din Stag Weekend, hvorfor ikke prøve professionelle part planlæggere og få dem til at foreslå nogle pakker. Det er ligegyldigt, hvad du budget er ved at gøre denne forskning kan du få ideer og forslag til alle typer af grupper. Vælg en placering og derefter se, hvilke aktiviteter er på tilbud. Vælg mellem aktiviteter som paintball, go-kart, eller danse din disco hjemmesko ud i topklubber. Det er meget nemmere at få en anden til at gøre det for dig, end du behøver at forskning alle mulige destinationer og aktiviteter. Hvis du går til en hel weekend, så sørg for at du har masser af planlagte ting. Den sidste ting du ønsker, er en gruppe af borede mænd på hænderne.
  5. Kom et sted anstændigt at bo. Nogle mennesker har ikke noget imod rotte-befængt huller, men det store flertal af Stag Weekenders ønsker noget rart, så sørg for at gøre din forskning. Professionel fest og event planlæggere vil organisere din bolig også, så hvis du ikke ønsker at bruge tid på trawlfiskeri internettet for gode tilbud, få dem til at gøre det ben arbejde for dig. Du behøver ikke at bruge en formue og en masse steder vil gøre dig tilbud, hvis der er en stor gruppe af du opholder - så du skal ikke være bange for at spørge. Der er også meget lidt forskel mellem en 3 og 4-stjernet hotel, så hvis den eneste forskel er prisen, ville jeg vælge den billigere af de to. Sørg for at du ikke vælger et hotel beliggende miles ud af byen, eller du vil ende med at bruge en formue på transport.
  6. Opfører sig. Respekter det sted, hvor du bor, og husk, at bare fordi du er på ferie ikke betyder, at du skal opføre sig som en idiot og få arresteret. Selvfølgelig, hvis du ønsker at opføre sig som en idiot så ved alle midler gå til det, men husk, at alt er bedste mand tale foder. Pinligt.
Jen Wallace inviterer dig til at besøge Hjorten Virksomheden , se pakkeløsninger og begynde at planlægge din Stag Weekend.