E2y

Hvordan vælger populære bryllup blomsterdekorationer

Bryllup planer og blomsterdekorationer, der anvendes til lejligheden følger personlige præferencer til bruden og gommen. Parret-til-være har det sidste ord om problemer som, hvornår og hvor brylluppet og receptionen vil være stil af påklædning for hele entourage, type bryllup, farven motiv, og blomsterne, der skal anvendes.

Brylluppet blomst arrangement normalt sætter stemningen for arrangementet

Hvordan vælger populære bryllup blomsterdekorationer. Heart symboliserer kærlighed.
Hvordan vælger populære bryllup blomsterdekorationer. Heart symboliserer kærlighed.

Brylluppet blomst arrangement normalt sætter stemningen for begivenheden. Blomsterdekorationer omfatter blomster, farver, vegetation og pynt - fra brudebuket til centerpieces på bordene. Der er blomsterdekorationer, du kan bestille online og få leveret til mødested. Nogle blomsterhandlere gør disse i standard præparater, men de fleste af dem gør de blomsterdekorationer selv, at give hvert arrangement deres personlige touch. Små blomster flyder i skåle med vand eller fastgjort til stearinlys kan bruges som centerpieces. Indgange kan være klædt op med blomster placeret i buegange. Ved at gøre de blomsterdekorationer, bør farveskema anses således at bånd, perler og blomster vil supplere hinanden.

Det er en opgave for en god blomsterhandler til at matche de blomsterdekorationer med placeringen af brylluppet, placeringen af modtagelsen, og farven på kjoler til bruden, brudepiger og blomster piger. Han sætter stemningen for brylluppet og forbereder buketten, der vil give den endelige elegant look til bruden. Buketter kommer i forskellige former og størrelser. Her er nogle af de mest populære blomsterdekorationer til bryllupper:

 1. Rundt eller koloniale buket er en buket med blomster, der er grupperet sammen.
 2. Buket er en lille rund klynge af blomster, der omfatter flere blade og bånd.
 3. Cascade, dråbeformet eller vandfald omfatter blomster med tunge knopper arrangeret med strømmende buskads.
 4. Biedermeier er en europæisk-inspireret ordning med blomsterhoveder af forskellige typer og farver placeret i en defineret cirkelmønster.
 5. Heart symboliserer kærlighed. Det er usædvanligt formet med to fulde halvcirkler foroven, mens at indsnævre til et punkt på bunden af buketten.
 6. Enkelt stilk har et unikt design, såsom en uløseligt indpakket stængel, indviklede bue, bånd eller en smuk blonde krave, der giver design mere skønhed og tiltrækningskraft. Normalt en rose anvendes.
 7. Basket har blomster arrangeret i en lavvandet kurv, båret af unge piger i følget og bruges i en have bryllup.
Brylluppet blomst arrangement normalt sætter stemningen for arrangementet. Blomster som roser.
Brylluppet blomst arrangement normalt sætter stemningen for arrangementet. Blomster som roser.

Bryllup blomst arrangement for centerpieces kan have følgende former:

 • Ivory opløbet vase med te roser
 • Glaslamper omgivet af blomster
 • Glasskåle med flydende stearinlys og blomster
 • Flower arrangement matches med farvetema
 • Kringlet arrangeret flok balloner
 • Unik og usædvanlig topiaries
 • Stearinlys med tørrede blomster arrangeret inde i voks

Blomster som roser

Blomster som roser, tulipaner, orkideer, Calla liljer og liljekonval gøre enhver bryllup smuk og mindeværdig. Bryllup blomster øge skønhed af bruden og hendes entourage. De udtrykker de følelser de par har for hinanden. De har også sat det sted i en romantisk stemning. Et bryllup ville ikke være komplet uden bryllup blomsterdekorationer.