E2y

Hvordan til at forberede din polterabend

En polterabend kan hjælpe dig slappe af og lad dit hår ned efter de hektiske krav til dig, dine venner og familie i løbet af dit bryllup planlægning. Normalt brudepige er den ansvarlig for planlægning og forberedelser til din polterabend, men det hjælper at dele ideer og temaer og komme op med et parti, der kan være spændende og en masse sjov. Her er nogle ideer, der kan hjælpe dig med at forberede den bedste polterabend.

Hvordan til at forberede din polterabend. Forbered dig festen i god tid.
Hvordan til at forberede din polterabend. Forbered dig festen i god tid.
  1. Forbered dig festen i god tid, omkring samme tid, som du har været nævnt som brudepige og tog aktivt del i brylluppet planlægning. Diskutere flere ideer med bruden og brudepiger og gennemføre en brainstorm for at komme med den bedste idé. Diskuter temaer, dato og mulige spillesteder, underholdning og spil.
  2. Lav en liste over mulige gæster og kompilere kontaktoplysninger. Opret polterabend invitation design og få dem brugerdefinerede trykt eller lave dem selv. Du er nødt til at bestemme, hvordan du sender invitationer ud - via telefon, e-mail og snail mail. Du bør overveje denne faktor, når du planlægger polterabend. Medtag en RSVP, så du vil have en rimelig god idé om, hvor mange vil blive forventes at deltage i festen.
  3. Begynder at kontrollere mulige spillesteder og sammenligne lejepriserne samt inklusioner. Der er steder, der kan omfatte dekoration og catering, selv ansættelse af entertainere. Det afhænger af dit budget og antallet af gæster, der vil deltage. Tjek om du kan få besparelser, når du går til en pakkeløsning eller få særskilte leverandører til mødested, catering og underholdning.
  4. Hvis dette er kun en lille affære, så du kan forberede maden selv. Mødes med resten af partiets arrangørerne, normalt bruden, dig og brudepiger og diskutere den endelige menu og tildele opgaver til brudepiger. Kig efter opskrifter på mad, der er nemme at tilberede, inkluderer drikkevarer - juice og nogle lys alkoholiske drikkevarer og masser af ting at gnaske på, såsom chips, tortillas, frugter og finger fødevarer, cocktails, kebab, og petit fours.
  5. Bekræft din gæsteliste og træffe en endelig én. Fastslå, at budget, som du vil tildele for part favoriserer, små tokens for alle deltagere og præmier til de spil. Søg på internettet for nogle sjove og rene spil, som du kan spille.
  6. Tænk på måder at give bruden nogle særlige behandling. Du kan have til at hyre en sanger til serenade bruden med hendes yndlings kærlighedssange. Opret sketches, gags, og forberede et stort udvalg af musik. Du kan leje yndlingsfilm, som du alle nyde og ønsker at se igen og igen.
  7. Du kan have til at se på at ansætte transport for dagen. De fleste af den part gæster kan være lidt beruset efter festen, og det er dit ansvar at bringe dem sikkert hjem.

Det er altid en god ide at forberede sig til en fest forud for tid til at fjerne sidste øjeblik rush og en masse hovedpine. En polterabend er ingen undtagelse. Din primære mål er at give alle en god tid, før de løser de bryllupsdag aktiviteter, så forberedes og sikre, at alt er på plads tidligt kan hjælpe dig, som partiets vært til at nyde aftenen og deltage i det sjove.