E2y

Sådan starter bryllupsplanlægning

Der er mange detaljer at planlægge et bryllup, selvom det er en lille en. Nedenfor finder du tips, som jeg håber vil dække næsten alt for en gennemsnitlig bryllup, du kan derefter finjustere ved at fjerne ting, du ikke har brug for eller ved at tilføje ting, du har brug for din egen specielle begivenhed.

Sådan starter bryllupsplanlægning. Placeringen af din reception kommer næste.
Sådan starter bryllupsplanlægning. Placeringen af din reception kommer næste.
 1. Kirken eller ceremoni steder ofte få booket et år i forvejen eller mere, så når du kender datoen for brylluppet, bør du bestille din ceremoni. Hvis datoen er taget, så prøv et andet tidspunkt af den dag, hvis ingen er tilgængelig, kan du søge andre steder eller ændre din date.
 2. Placeringen af din reception kommer næste. Igen får de mest populære steder bestilles mindst et år i forvejen. Du ønsker at holde sig for øje, at der er familie og nogle gæster, der vil være på de tre store steder, der dag, den første er det sted bruden vil være at få klar, den anden er ceremonien placering, og den tredje er receptionen. Du er nødt til at sørge for, at der er masser af tid til at køre til hvert sted, uden at være for sent. Også mindre afstand mellem hver, jo bedre.
 3. Hvis der er et specifikt band eller disc jockey, som du ønsker, er du nødt til at bestille dem så snart din modtagelse er indstillet. Igen, mindst et år i forvejen.
 4. Din fotograf og / eller fotograf bør reserveres næste. De har også få fyldt seks måneder til et år i forvejen.
 5. Din brudekjole kan også tage et stykke tid. De fleste brude gør dette deres første stop. Du ønsker at give kjolen butik eller maker, masser af tid til at foretage ændringer, i virkeligheden, kan din sidste fitting være en uge eller to før brylluppet.
 6. Da alle andre stilarter vil følge brudens stil kjole, kan du og dine brudepiger begynde at lede efter deres kjoler.
 7. Blomster normalt ikke kræver så meget varsel som ovenstående. Husk, at du bliver nødt til at blive indstillet på brudepiger kjoler inden bestilling af blomster til farveskema. Prøv at få en farveprøve af materialet at bringe til blomsterhandler med dig.
 8. Gommen og hans groomsmen bør monteres for deres tuxes omkring tre måneder før brylluppet. Brudgommen skal vælge, hvad han vil, men det er en god idé for bruden til at gå med ham, for at sikre, at deres outfits passer ordentligt.
 9. Hvis der er en masse tid mellem ceremonien og modtagelse, vil du nødt til at beslutte, om der er et sted at gå til særlige udendørs billeder, eller tilbage til et familiemedlem hus for en drink og snack. Nogle par og deres brude parter gå til hospitalet eller plejehjemmet for at besøge en syg forælder, der de stadig ønsker at medtage i deres særlige dag. Andre går til at besøge steder, som de arbejder, såsom en zoologisk have eller brandstation.
 10. Glem ikke din kage! Næsten alle bagerier gør bryllupskager og vil levere og sætte dem op for dig i receptionen site.
 11. Hvis du vælger det, kan du derefter reservere en limo eller vogn til at transportere dig til dine placeringer.
 12. Der er mange små detaljer, som kan håndteres af den bedste mand og brudepige og / eller familiemedlemmer såsom dekorationer og centerpieces, annoncerer par kommer ind i receptionen, favoriserer, osv.
 13. Glem ikke at bestille invitationer, når du ved med sikkerhed, hvor og hvornår alt foregår, og efter dine farver er klare.
 14. Husk at udvælge gaver til dine brudepiger og groomsmen!

Bryllup planlægning er udmattende, spændende og besværet værd, så glem ikke at have nogle sjove!