E2y

Brug spider kontrol produkter

At være bange for edderkopper er meget almindeligt

At være bange for edderkopper er meget almindeligt. Jeg ved ikke, om det er fordi de små ting har otte ben, de mange øjne eller en frygt for en dødelig bid, men det gør for en stor industri i brugen af ​​spider kontrol produkter gør deres vej til markedet. Virkeligheden er, at i de fleste moderne bygninger, er de fleste af de farlige typer af edderkopper ikke fundet. Dette betyder ikke, at de ikke er der på alle, og mange sorter såsom den brune eneboer, vanding spider, kælder edderkopper, jumping edderkopper og ulv edderkopper kan findes indendørs. Jeg har fundet, at selv om der er en bred vifte af spider kontrol produkter på markedet, og mange af disse har ulempen ved ikke at være sikker til brug omkring børn og kæledyr, så jeg foretrækker at bruge mere naturlige spider kontrol produkter.

Moder Natur produceret mange retsmidler for edderkopper

Brug spider kontrol produkter. At være bange for edderkopper er meget almindeligt.
Brug spider kontrol produkter. At være bange for edderkopper er meget almindeligt.

Moder Natur producerede mange midler for edderkopper. Blandt disse er essentielle olier, såsom rosenolie, citronelleolie, lavendelolie, kanel, pebermynteolie, citrusolie og tea tree olie. Disse olier kan gøres til en edderkop kontrol spray ved tilsætning af 5 dråber nogen af ​​olierne til en 1 liter sprayflaske med 5-6 spiseskefulde lavendel sæbe og fylde flasken med vand. De naturlige spider kontrol produkter, der er anført ovenfor, vil dræbe edderkopper (en mange andre insekter og crawly ting) ved kontakt. Denne spray kan bruges så ofte som nødvendigt og dufter vidunderligt.

Der er mange andre spider kontrol produkter, som jeg har fundet til at være sikkert at bruge i hjemmet. Hvis du har et problem med edderkopper under møbler eller senge, sprinkling en lille mængde bagepulver eller Borax under møblerne vil styre edderkopper. Eucalyptusblade kan anvendes i skabe og skuffer og har den fordel ildelugtende vidunderlige samtidig være en effektiv edderkop kontrol produkt.

Det er vigtigt at bemærke, at der ikke er nogen edderkop kontrol produkt, der kan være effektiv, hvis miljøet fortsætter med at være befordrende for edderkopper. Clutter og snavs skal fjernes fra hele uden for hjemmet, så edderkopper ikke vælger at reden i de mørke steder, rod giver. Det samme gælder i hjemmet. Fjern eventuelle gamle papkasser og overskydende rod, der giver hyggelige redepladser for edderkopper. Put caulking omkring vinduer, dørkarme og eventuelle åbninger i vægge.

Når det første problem edderkopper er rettet

Moder Natur produceret mange retsmidler for edderkopper. Når det første problem edderkopper er rettet.
Moder Natur produceret mange retsmidler for edderkopper. Når det første problem edderkopper er rettet.

Når det oprindelige problem for edderkopper er rettet, langsigtet håndtering er vigtig. Én spider kontrol mulighed er at placere klistrede fælder under kommoder og sofaer og i hjørner af rum. Da edderkopper ofte blaffe ind i hjemmet på mennesker og kæledyr, er det en god idé at se på, hvor flest trafikmønstre er, og sørg for, at de holdes fri for snavs og vegetation, der kan give et hjem for edderkopper.

Ligegyldigt hvad spider kontrol produkt anvendes

Ligegyldigt hvad spider kontrol produkt anvendes, kommercielle eller naturlige, der er altid dem, der undslippe. Disse undslupne tendens til at gå ud i jagten på et nyt skjulested, så det er vigtigt, at hvis du er picking up ting i et rum, der ikke normalt er i brug, at du ser for edderkopper for de næste par dage efter du begynder behandlingen. Hold øje med tilbagevenden af ​​edderkopper og hvis du ser et nyt udbrud bruge edderkoppen kontrol produktet igen.