E2y

Sådan køber hjorte foderautomater

Først starte med at beslutte, hvilken type feeder, du ønsker. Der er et par valg af automatiske hjorte foderautomater. Der er fritstående og hængende hjorte foderautomater eller du kan endda bygge din egen. Med hver dig meget at se på lovene i dit område for at sikre, fodring hjorte er lovligt og overholde baiting love. Også se på de andre typer af dyrelivet du ville være interesseret i at tiltrække til området.

Sådan køber hjorte foderautomater. Først starte med at beslutte, hvilken type feeder, du ønsker.
Sådan køber hjorte foderautomater. Først starte med at beslutte, hvilken type feeder, du ønsker.

Lad os nu tale om hver type feeder i en lidt mere detaljeret. Fritstående foderautomater er nok den mest populære type af feeder. Når de købes, vil der være nogle samle nødvendig, men generelt er de klar til at gå i skoven eller marken efter dejen er opladet. Med fritstående foderautomater har vaskebjørne været kendt for at klatre benene og hjælpe sig selv til hjorte-feed. Det er noget at overveje når det besluttes, hvilken type dyr, du ønsker at tiltrække. Hængende foderautomater kræver noget at blive hængt fra. De var store for skovområder, hvor de kan hænge fra træer. Du kan også bygge en platform til at udlevere feeder fra. Vaskebjørne ikke gider hænge foderautomater så slemt som fritstående foderautomater, men de vil stadig være at spise maden fra jorden. Både hængende og fritstående foderautomater vil være helt automatisk, bare ad foder sæt timere, og se hjorte og dyreliv spise. Hjemmelavet foderautomater er normalt ikke så high tech, men tyngdekraften fodret hjorte foderautomater. Hjemmelavet foderautomater kan være lavet af PVC-rør.

Næste, shoppe rundt

Dernæst shoppe rundt. Afhængig af dine finanser, kan du ønsker at shoppe rundt for at finde de bedste tilbud. Check også materialer til at se, hvor meget en hjemmelavet hjorte feeder ville koste, hvis du har besluttet at gå denne rute. Når du shoppe rundt, se på kapaciteten i arkføderen. Huske på, hvor ofte du bliver nødt til at gøre en tur op til re-fill feeder. Jeg vil anbefale at købe den største feeder du kunne. Dette ville holde så meget menneskelige duft fra området og tiltrække flere hjorte og dyreliv.

Endelig installere hjorte feeder

Endelig installere hjorte feeder. Placer hjorte feeder i et stærkt rejst sted. Tjek rådyrspor at se, hvor hjorte er på vej til og se efter gnider og scraps til at sikre at der er bukke i området. At slutte din hjorte feeder, placere en hjort kamera tæt ved check, hvor mange rådyr eller dyrelivet er i området, størrelsen af ​​bukke og gør, og at kontrollere hjortetak udvikling.

Succesen for en hjort feeder er bestemt af det foder du placerer i din hjorte feeder og hvor du placerer din hjorte feeder. Må ikke blive afskrækket, hvis der ikke er for mange billeder eller for mange hjorte. Hav det sjovt at placere din feeder og få kreative for at fange de store bukke.