E2y

Sådan holder vaskebjørne ud af en skraldespand

Er vaskebjørne konstant grave gennem din skraldespand natten

Er vaskebjørne konstant grave gennem din skraldespand om natten? Vaskebjørne er meget smart og snigende. De kan nemt bryde ind i dit skraldespand, hvis du lader det uden ubeskyttede. For at holde vaskebjørne ud af en skraldespand, skal du tage skridt til at gøre det vanskeligere for dem at åbne dåsen eller komme ind i dit skrald. Heldigvis er der et par tricks til at gøre din skraldespand mindre indbydende for vaskebjørne. Her er hvordan man kan holde vaskebjørne ud af en skraldespand:

  1. Køb de rigtige skraldespande. Hvis du har haft vaskebjørn problemer, investere i en skraldespand med et stramtsiddende låg. Selv om vaskebjørne banke kan overstået, bør de ikke være i stand til at få låget af. Finde en med en skruelåg, hvis det er muligt, det er vanskeligt for en vaskebjørn at manipulere.
  2. Fastgør låget til dåsen. Yderligere reducere sandsynligheden for, at vaskebjørne vil være i stand til at komme ind i din papirkurv ved hjælp af et elastikspring ledningen. Loop det gennem håndtaget på dåsen og håndtaget på låget, sikring det på den modsatte side, så låget ikke kan åbnes uden at fjerne ledningen. En anden metode er at placere en meget tung genstand, ligesom en stor mursten oven på dåsen, således at det ikke kan skubbes over af vaskebjørne.
  3. Dobbeltklik wrap dit skrald. Nogle typer af skrald, især madspild, er mere attraktive for vaskebjørne. Dobbelt taske disse poser skrald, før du placerer dem i den kan, så vaskebjørne ikke vil være i stand til at lugte, hvad der er indeni. Placering mølpose i papirkurven kan også maskere disse lugte.
  4. Installer belysning eller drysser. Bevægelsesdetektering lys eller sprinklere kan holde vaskebjørne i at komme i papirkurven området.
  5. Støv dåserne med baby pulver. At holde vaskebjørne ud af en skraldespand drys låget med baby pulver. Vaskebjørne hader at få støv eller pulver på deres poter.
  6. Må ikke konfrontere de vaskebjørne. Selvom vaskebjørne kan se sød, kan de være overraskende ond. Forsøg ikke at fælde eller konfrontere en vild vaskebjørn. Hvis vaskebjørn problemet fortsætter, ringe til din lokale Animal Control Agency snarere end at forsøge at beskæftige sig med vaskebjørne selv.
  7. Vent med at lægge dine skraldespande ud til afhentning. Hvis det er muligt, sætte din skraldespand udenfor til afhentning i morgen, snarere end aftenen før. Opbevar kan, og de poser med skrald du akkumulerer i løbet af ugen, i din garage eller skur. Du kan også bygge et lukket område i din værftet til at holde dine skraldespande, hvor vaskebjørne ikke kan komme til dem.

Sådan holder vaskebjørne ud af en skraldespand. Køb de rigtige skraldespande.
Sådan holder vaskebjørne ud af en skraldespand. Køb de rigtige skraldespande.

Disse tips til at holde dit affald i kan skal stoppe de fleste vaskebjørne, selv de snedigste dem. Vaskebjørne kan lære at overvinde forhindringer som disse, så du måske ønsker at ændre strategier hver par måneder.