E2y

Hvordan til at observere dyrene i ørkenen

Dyr, der lever i naturen er typisk bange for mennesker

Dyr, der lever i naturen er typisk bange for mennesker. Dette er grunden til dyrene foretrækker at bo og bebo de dybere afkroge af ørkenen. Som berømtheder, foretrækker alle vilde dyr til at have et bestemt niveau af privatlivets fred. Dyr opnå dette til en vis grad i ørkenen, hvis folk ikke har hærget det endnu. Dog kan folk være ganske nysgerrige og interesserede i dyr. Denne nysgerrighed fører os til at ønske at observere dyrene i deres naturlige habitat uden at forstyrre eller distrahere dem. Med et dyrs skarp sans for afsløring, camping i ørkenen for at se dem kan være svært. Der er måder at omgå dette problem, der vil gøre dig til at være den voyeur, at du er.

Hvordan til at observere dyrene i ørkenen. Installér et kamera i blinde du opretter.
Hvordan til at observere dyrene i ørkenen. Installér et kamera i blinde du opretter.

  1. Vælg en plet. Da du har besluttet at observere et bestemt dyr i fordybningerne i ørkenen for at se, hvad de gør, når ingen kigger, bliver du nødt til at afgøre, hvor du vil sætte op selv. Vælg et sted, hvor din vision vil ikke spærres i nogen retning. Stedet bør være relativt tæt på de vigtigste trail, men ikke for langt for sikkerhedsmæssige årsager. Sørg for at vælge et sted eller område for at konstatere, at folk ikke hyppige. Dyrene vil holde sig væk fra stedet, hvor menneskelig indgriben er regelmæssige og hyppige. Husk at undgå at passere gennem eller gå en tur langs de områder, du planlægger at observere. Hvis der er en god og stabil træ du kan klatre og oprette en blind på, nøjes med at stedet i stedet, da det kan give dig en fantastisk udsigt i alle retninger.
  2. Forbered stedet. Når du har valgt stedet, er det tid at begynde at prepping det til at fungere som din observation pod. Byg en simpel blind på stedet. Brug pinde, snore, og blade til din blind. Hvis du vælger en gren til peer fra, vil du ikke brug for en god dækning. Hvis du vælger en plet på jorden, sørg for at du er dækket og camouflerede fra alle sider, mens du stadig opretholde en god udsigt over omgivelserne. Brug de omkringliggende træer og pensler som poler til din blind. Hvis det er muligt, når du opretter din blind, lad det sidde i et par dage for at lade dyrene vænne sig til det og tænke det som en del af naturen.
  3. Blend in. Når du sidder i det sted, du planlægger at observere fra, skal du sørge blande i. Må ikke anvendes nogen form for cologne eller parfume, da det kan skræmme dyrene væk. Må ikke medbringe mad så godt. Prøv at bære tøj, der kan blande sig med ørkenen. Undgå at gøre nogen form for støj.
  4. Vær tålmodig. Venter på et dyr for at vise sig selv kan tage et stykke tid. Det er vigtigt at være tålmodig. Til sidst, skal et dyr poppe ud for dig til Gander. Husk at medbringe kikkert for en bedre visning.
  5. Prøv alternativer. Hvis du ikke kan lide at vente, kan du prøve et par ting.
  • Se National Geographic eller Animal Planet TV-kanaler. Disse organisationer har mestret kunsten af ​​animalsk observation.
  • Installér et kamera i blinde du opretter. Har dit kamera gøre observationerne for dig. Brug et kamera med en bevægelsessensor, så den kun vil skyde, når bevægelse detekteres.

Observation dyr sker normalt ved forskerne

Observation dyr sker normalt ved forskere, økologer og dyreelskere. Du kan gøre det så godt, hvis det er det pirrer dine interesser. Husk at prøve at blande i med naturen. Det er det vigtigste aspekt at holde sig for øje.