E2y

Sådan ser for truede dyr billeder

Hvert år listen over truede dyre-og planteliv stiger

Hvert år listen over truede dyre-og planteliv stiger. Den totale udryddelse af en art er sådan en trist begivenhed i Moder Natur. Desværre en af ​​de store syndere er virkningen af ​​menneskelige befolkning på planeten Jorden. Som mennesker hævder flere og flere lande for landdistrikter og byudvikling, er flere dyr frarøvet deres levesteder. Antallet af truede dyr fortsætter med at stige på grund af prædation aktiviteter både mennesker og dyr. Hvert land har en liste og dyr billeder af disse storslåede truede arter. Måske er det tid til at tage et kig på disse billeder, før deres fag uddø.

The Web giver dig et væld af ressourcer vedrørende svindende antal af truede arter. Du kan finde navne, fakta billeder og endda tegnefilm og tegneserier på disse skabninger. Der er pattedyr, padder, insekter, krybdyr, fisk og fugl billeder i deres naturlige habitat. Hvad enten i naturen, regnskoven eller i havene, er mange dyrenes fotografier online. Nedenfor er nogle af de steder, du måske ønsker at besøge:

  1. World Wildlife Fund for naturen - WWF, en ikke-statslig enhed, står i spidsen af den globale kampagne i at udføre forskning, bevaring og restaurering af miljøet. Når du besøger dette websted, kan du vælge dit lands WWF websted eller gå til den internationale site. Enten måde, der er masser af information og truede billederne for at se.
  2. National geografisk - Dette er en af de bedste web-sider for at finde fotografier af truede arter. Når du navigerer gennem denne information pakket hjemmeside, kan du finde et væld af nyttige fakta, tal samt data om billeder af de truede arter. Billederne er absolut høj kvalitet og fantastisk. Du kan endda tilslutte deres årlige fotokonkurrence eller blot dele dine egne billeder.
  3. Animal planet - Simply alle ting dyr! De har en truet art guide med alle de data og billeder for dig.
  4. Internationale Union for Bevarelse af natur og naturressourcer - IUCN sporer de forskellige truede flora og fauna gennem sin IUCN rødliste over truede arter. Her kan du finde navnene på de arter, deres bevaringsstatus samt deres fordeling information. Deres fotogalleri er grupperet efter året fra 2000.
  5. Us Fish and Wildlife Service truede arter program - Missionen for amerikanske FWS er at bevare, beskytte og forbedre liv og levesteder for dyr og planter i Europa. Bortset fra Endangered Species site med alle de data og fotos af truede europæiske flora og fauna, de har også den amerikanske FWS National Digital Library. Dette er en gratis, søgbar samling af fotos, historiske artefakter, lyd-og videoklip, samt publikationer.
  6. Truede arter international - Denne bevarelse gruppens web site tilbyder up-to-date nyheder og information om kampen mod udryddelse af arter og truede. ESI har forskellige projekter over hele verden med henblik på at standse menneskets fortsatte udnyttelse af de forskellige dyrs levesteder. Det har et afsnit om de nyeste fotos direkte fra marken.
  7. Tegneren gruppe - Hvis du er på udkig efter noget sjovt, tegneren koncernen har Endangered Species tegnefilm og tegneserier på deres site.

Sådan ser for truede dyr billeder. Hvert år listen over truede dyre-og planteliv stiger.
Sådan ser for truede dyr billeder. Hvert år listen over truede dyre-og planteliv stiger.

Der er mange andre kilder til truede plante-og dyre billeder på internettet. Grundet menneske-relaterede aktiviteter, en masse af de engang levende økosystemer er nu i fare. Dyr og planter er truet hvert år. De yngre og kommende generationer bliver frarøvet forskellige arter af dyr og planter. Besøg sites featuring truede billeder af dyrelivet nu. Måske kan du finde måder at hjælpe vende deres situation.