E2y

Hatching and og gås æg

Få en lille ælling eller Gosling ved at følge disse tips

Intet er mere nuttet end en ælling, måske bortset fra en Gosling. Hvis du er i markedet for en eller flere af disse babyer, kan du enten købe dem allerede er udklækket, eller du kan klække dem selv. Du kan være undrende, "Hvor lang tid tager det for andeæg at klække?" Efter de trin, der indgår her, vil hjælpe med at sikre dig en vellykket luge i omkring 28 dage til ænder og 30 dage for gæs. Her er hvordan man kan klække andeæg og gåseæg.

Det første skridt er at indsamle de nødvendige forsyninger. Her er hvad du behøver.

 • Indsamle æg, der er mest sandsynligt frugtbar, har ingen revner, er regelmæssig form og størrelse og er friske, hvilket betyder at de er ikke ældre end syv dage til ænder og fire dage for gæs.
 • Et æg inkubator eller indstilling høne er nødvendig for inkubation af æggene.
 • En udrugning termometer er nødvendig for at regulere temperaturen og luftfugtigheden.

Hatching and og gås æg. Stabilisere temperaturen på 99.2f for ænder og 99.5f for gæs.
Hatching and og gås æg. Stabilisere temperaturen på 99.2f for ænder og 99.5f for gæs.

Valg af et æg inkubator normalt afhænger af flere faktorer:

 • Antal æg udklækkes.
 • Hvor meget tid er til rådighed for en tendens til inkubatoren og æg.
 • Koste.

Tvungen-air kuvøser er større, har en automatisk turner, der bruges på større luger og koste mere. Still-air kuvøser er mindre, har ikke en automatisk turner, der anvendes til mindre luger, koster mindre og er mere almindeligt anvendt.

Okay, nu har du dine æg, væksthuse og udklækning termometer. Det næste skridt er at oprette inkubatoren følge disse trin.

 1. Begyndende to dage før indstilling æggene, tænde for inkubatoren og tilsæt vand som angivet i de retninger, der følger med inkubatoren.
 2. Placer klækning termometer hvor æggene vil blive placeret.
 3. Stabilisere temperaturen på 99.2F for ænder og 99.5F for gæs. Den relative fugtighed til udrugning gåseæg og andeæg er meget vigtig. Det bør være 50-55% for begge ænder og gæs. For at justere temperaturen:
  • Finde den termometer og varmeelementet, ofte placeret på låget.
  • Indstil termostaten ved at bruge den lille justeringsskrue og en vingemøtrik.
 4. Tillader temperaturen at stige i inkubatoren ved at lukke låget.
 5. En lille rød indikatorlampe skal tændes, når varmelegemet fungerer.
 6. Hæv eller sænk temperaturen ved at løsne vingemøtrikken, som er placeret med justeringsskruen og dreje justeringsskruen mod uret, indtil den røde indikator tændes eller slukkes afhængigt af, hvis temperaturen skal stige eller falde.
 7. Regulere temperaturen.
  • Kontroller temperaturen hvert 10. minut, indtil temperaturen når 98F.
  • Check oftere fra 98F til 99F.
  • Efter den når 99F, flyt justeringsskruen, indtil indikatoren slukkes.
 8. Tillad inkubatoren at sidde i 30 minutter.
 9. Hvis temperaturen er korrekt, spænd vingemøtrikken. Hvis temperaturen ikke er korrekt, skal du justere skruen og tjek igen i 20 minutter.
 10. Øg den relative fugtighed ved at tilføje flere pander af vand.
 11. Når temperaturen er korrekt og stabil i inkubatoren, er det tid at anbringe æggene.
  • Markere æggene med et X på den ene side og en O på den anden side, hvis der anvendes et endnu-luftinkubator.
  • Placer æg i inkubator med hele Xs viser eller alle OS, der viser.
  • Efter de første 24-timer, vend æggene 3 gange dagligt ved hjælp af Xs og Os at være sikker på hver æg drejes.

Tvungen-air kuvøser har automatiske drejere, der gør dette for dig, så udrugning et æg kan være en smule lettere med dette. Må ikke fortsætte med at dreje efter pipping begynder, der er, når ællingen eller Gosling begynder at bryde ægget. Dette er normalt på eller omkring dag 27. Temperatur indstillinger er meget vigtig, så se dem omhyggeligt og juster, hvis nødvendigt. Hvis du bruger en stadig luftinkubator, bør du tilføje to grader til alle temperaturmålinger i denne artikel for at opnå de rette betingelser for æggene.

 • De første 14 dage af temperaturer bør være 99.2F for ællinger og 99.5F for gæslinger. Temperaturen skal sænkes til 99F fra dag 15 til dag 25 for ællinger, men er stadig den samme for gæslinger.
 • Temperatur for dag 25 til udklækning bør være 98.6F for ællinger og forblive på 99.5F for gæslinger. Relativ luftfugtighed bør forblive ved 50-55% for de første 27 dage, og derefter stige til 75% for dage 27-30 for gæslinger.
 • For gæslinger, på dag 4 til 27 skal æggene lov til at afkøle i 15 minutter dagligt og sprøjtes med lunkent vand.

Få en lille ælling eller gosling ved at følge disse tips. Regulere temperaturen.
Få en lille ælling eller gosling ved at følge disse tips. Regulere temperaturen.

Når klækningen er begyndt, skal du lade ælling eller Gosling i inkubatoren indtil den er helt tørret og derefter flytte det til en brooder.

Hvis du ønsker at lade ænder høne at sætte på hendes æg, skal du sørge for, at hun har de friskeste æg i reden ved dating dem med en blyant dagligt, indtil hun begynder at indstille. Fjern de ældre æg, der forlader kun den mængde nye ænder du gerne vil klække. Hønen skal have lov til at bygge sin egen rede. Hold mennesker og andre dyr væk fra reden på alle tidspunkter. Det bør overlades alene til enhver tid, også når hønen forlader at spise og drikke.

Goose høner kan også lov til at sætte på deres æg. Men hvis du ønsker eller har behov for æg i løbet af denne tid, kan det være klogere at lade en anden høne, såsom en kylling, and eller kalkun for at indstille for hende som hun vil holde op lægge æg, når hun har sin kobling af færdige æg. Kylling høns kan håndtere mellem fire og seks gåseæg, kan ænder høns indstillet på et beløb mellem otte og 10, og kalkunhøner kan indstilles på 10-14 gåseæg.

Disse tips skal hjælpe dig, når rugeæg. Sørg for at følge anvisningerne nøje, fordi temperaturerne varierer. Husk, før udklækning duck og gåseæg, skal du vide, hvordan du tage sig af de ælling og Gosling.