E2y

Sådan køber ko klokker

Traditionelt

Traditionelt er ko klokker bruges til at holde styr på køer og andre husdyr. Nu, landbrug teknologien har udviklet sig og er vokset mere sofistikerede, ranchers og landmænd ikke længere nødt til at stole på ko klokker til at forhindre tab af deres køer. Men på trods af dette, er fortsat ko klokker relevant. Her er en guide til at købe ko klokker.

Sådan køber ko klokker. Vindspil.
Sådan køber ko klokker. Vindspil.

1.. Bestem størrelse, stil og farve på koklokke, du ønsker. Dette vil i høj grad afhænge af, hvordan du vil bruge din ko klokke. Vil du bruge den som et smykke eller vil bruge det i din håndværk projekt. Her er nogle ideer til at bruge ko klokker samt forslag om, hvilken type koklokke at vælge.

  • Vindspil. String varierende størrelser af små koklokker sammen om at skabe en unik vind kime. Hvis du har et moderne hjem, skal du vælge sølv cowbells. Hvis du går efter et mere rustikt tema, gå til kobberfarvede dem.
  • Corporate Gift. I stedet for at give papirvægte, nøgleringe, eller kuglepenne til dine kunder, hvorfor så ikke give en skinnende guldbelagt koklokke indgraveret med din kundes initialer. Husk at koklokke burde være stilfuld nok til at blive placeret i et kontor skrivebord.
  • Støj beslutningstagere. Hvis der er en pistol forbud i din tilstand, kan en ko klokke træde i stedet for en pistol brand under starten af ​​enhver race eller begivenhed. Eller du kan også bruge en ko klokke som en middag klokke eller en skole klokke. Hvis du bruger en ko klokke for nogen af ​​disse formål, skal du vælge en støbejern koklokke med en skarp lyd.
  • Craft materiale. Der er masser af håndværk projekter, der bruger små cowbells. De kan bruges til at lave julepynt, servietholdere, og center stykker. I sådanne tilfælde skal du ikke bruge støbejern ko klokker, de er tunge. Brug ko klokker lavet formular metalplader.

2.. Tjek lyden fra koen klokke. Ikke alle ko klokker er skabt lige. Nogle har matte lyde, mens nogle har en skarp tonal lyd. Hvis du bruger det til et håndværk projekt, bør du vælge en ko klokke med en sløv lyd. Hvis du bruger det som en støj maker eller en vind kime, gå til ko klokker, der producerer en skarp tonal lyd.

Traditionelt. Corporate Gift.
Traditionelt. Corporate Gift.

3.. Find ud af hvor du kan købe en ko klokke. Når du ved, hvilken slags ko klokke du ønsker, hovedet ud til din lokale Tractor Supply butik. Hvis du bor i et landbrugssamfund, kan du endda finde en ko klokke i den lokale hardware eller havearbejde leverancer butik. For håndværk projekter, ville det gøre dig godt at besøge Amazon eller eBay og kigge efter sælgere af ko klokker. Du kan også besøge webstedet for Bell stikkontakt og Møn klokker .

Ko klokker har mange anvendelsesmuligheder. Vælge og købe en ko klokke, der passer til dine behov kan være så sjovt som at gøre et håndværk projekt ud af en.