E2y

Hvordan at komme ud til familie og venner

En af de største kampe, homofile, lesbiske og transseksuelle personer står overfor er på vej ud til deres familie og venner. Selvfølgelig kunne deres evne eller manglende evne (i nogle tilfælde) at komme ud til familien afhænger af en række faktorer.

Hvis de er i en socialt acceptere familie

Hvis de er i en socialt acceptere familie, kan de komme ud i det øjeblik de indser og accepterer, at det er, hvem de er. Men hvis deres familie ikke er så accepterende, kan det få dem til at skjule den side af sig selv, når de ikke har til. De skal have lov til at være, hvem de er.

Kommer ud til venner, kan folk på arbejdspladsen og alle andre i dit liv være vanskeligt, fordi du aldrig vide, hvilken reaktion du vil modtage. Nogle mennesker vil blive accepterende og andre vil føle løj, fordi de gjorde fejlen automatisk forudsat du var straight.

Uanset deres følelser, kan det gøre det meget svært for en person at komme ud til folk, at de bekymrer sig om, fordi de kan være bange for, at deres venner og kære pludselig vil skubbe dem væk eller ikke acceptere dem.

Men med lidt omtanke, kan du være i stand til at komme ud med succes og undgå i det mindste nogle af de nervepirrende følelser, der opstår, når du træffe beslutning om at fortælle de mennesker, du elsker mest, at du er bøsse (eller lesbisk eller transseksuelle ).

 1. Planlægge. Hvis du ikke er 100% sikker på, hvad din familie eller venner vil sige, så skal du altid forberede, hvad du vil sige på forhånd. Hvis de personer, du fortæller elsker dig, så chancerne er de vil have dig til at være lykkelig. Vis dem gennem dine ord, at dette er hvad du har brug for at være lykkelig.

  Når de ser dette, kan de være tilbøjelige til at overveje deres svar før du siger noget, de vil fortryde senere.

 2. Beslut hvordan du vil fortælle dem. Du kan tro

  Hvordan at komme ud til familie og venner. Beslut hvordan du vil fortælle dem.
  Hvordan at komme ud til familie og venner. Beslut hvordan du vil fortælle dem.

 3. Beslut hvordan du vil fortælle dem. Du kan tro, at du bare bliver nødt til at sidde alle ned og fortælle dem. Dette er imidlertid ikke nødvendigvis tilfældet. Du kan tage tingene så hurtigt eller så langsomt som du har brug for at føle sig godt tilpas. Også, behøver du ikke at fortælle alle på én gang.
 4. Du kan vælge at fortælle den person

  Du kan vælge at fortælle den person, du kender, vil tage nyheden bedst og derefter gå derfra. Du tror måske, at fortælle alle du elsker mest i en tid og sted vil være lettest. Arbejde med hvad der vil være nemmest for dig. Det skal være din beslutning, fordi det er dit liv.

 5. I person eller ej? Der er mange gode måder at komme ud til folk. Du behøver ikke at fortælle nogen i person, hvis du ikke føler, at der er rigtigt for dig. At fortælle nogen ansigt til ansigt kan være svært, fordi de vil buse ud med, hvad der kommer til at tænke. Dette kan bringe op nogle ret sårende ting. Hvis du ikke kan håndtere tanken om en person, der siger ting som alvorligt kunne skade dit venskab eller forhold, så bør du overveje andre metoder til at komme ud til dem.
 6. En måde, der kunne give mulighed for en fortrydelsesfrist er ved at skrive et brev. Hvis du sender en person et brev, vil du have tid til virkelig at tænke ud af, hvad du vil sige. Dette vil også give dem tid til at tænke over deres reaktion mere, end de ville, hvis de skulle straks reagere. Hvis de er chokerede, de har tid til at lade nyhederne synke ind, før de giver dig et opkald eller forsøg på at tale til dig. Uanset om du vælger at fortælle dem personligt eller ikke er dit valg, men det er en mulighed, du har, og bør gøre brug af, hvis du ønsker det.

 7. Husk hvorfor du gør dette. Mange mennesker kæmper med tanken om at komme ud. Nogle aldrig ender fortælle folk sandheden om hans eller hendes livsstil. Det er vigtigt at huske, at du har lige så meget ret til at være en homoseksuel som en heteroseksuel skal være hetero.
 8. Du fortæller folk, fordi du ikke skal skamme sig over, hvem du er. Det kan være hårdt, og du kan miste nogle venner, men du skal være stolt af dig selv for at gå igennem med det.

  Vid

 9. Vid, at du ikke behøver at fortælle alle. Kommer ud er spændende og skræmmende på samme tid. Nogle mennesker er komfortable nok de ønsker at råbe det ud fra hustagene. Nogle mennesker fejl denne stolthed med arrogance, men det er deres misforståelse ikke dit. Andre mennesker ønsker kun at fortælle et par mennesker. Det er også okay. Du behøver ikke at fortælle nogen, hvis du ikke vil.
 10. Kommer ud er et personligt valg

  Kommer ud er et personligt valg. Hvis du føler du er nødt til at fortælle nogen, selvom du ikke ønsker at, skal du ikke give efter for et sådant pres. Den kommer ud proces er svært nok uden at tilføje stress af at tro du har noget valg. Du gør! Ingen behøver at vide, men du, din partner, og alle andre, du vælger at fortælle.

  Hvis de er i en socialt acceptere familie. Husk hvorfor du gør dette.
  Hvis de er i en socialt acceptere familie. Husk hvorfor du gør dette.

 11. Være rede til at træde tilbage for et par dage eller uger. Din familie, venner og kollegaer kan blive chokeret. Giv dem tid til at behandle præcis, hvad du har fortalt dem. Selvom homoseksualitet tales om meget mere end 20 år siden, er det stadig et tabu emne i visse kredse. Prøv at ignorere deres første reaktioner, især hvis de er negative. Ofte vil folk buse ud med den første ting, der kommer til at tænke uden tænkte dig eller dine følelser. Prøv ikke at blive fornærmet, fordi efter at de har haft lidt tid til at behandle disse oplysninger, kan de undskylder og forsøge at vise deres accept eller tolerance.
 12. Find støtte fra lokale grupper. Afhængig af hvor du bor, kan du få adgang til lokale støttegrupper. Mange gymnasier har campus-programmer, der åbner dørene for homoseksuelle, lesbiske, biseksuelle og transseksuelle (GLBT) individer. Disse programmer ofte tillader ikke-studerende til at deltage på et begrænset grundlag. Hvis du ikke er i skole, skal du stadig være i stand til at gå til deres møder og arrangementer. Du kan også finde ressourcer i din by eller by, hvis de har en kvindes Center, Teen Center eller en anden type Resource Center. At finde den rigtige gruppe hele afhænger af, hvor du bor.
 13. Hvis du er kommet ud til din familie (eller planlægger at)

  Hvis du er kommet ud til din familie (eller planlægger at), så kan du ønsker at give dine familiemedlemmer en Forældre, familier og venner af lesbiske og bøsser (pFlag) brochure. Mange homofile og lesbiske vil omfatte en brochure eller URL-link til pFlag når de kommer ud, så deres familiemedlemmer faktisk har et sted, de kan gå til støtte, eller hvis de har spørgsmål. Mange gange, bare nævne pFlag åbner op for en større allé af kommunikation. Det viser dine forældre, søskende og venner, du holder af dem. Hos pFlag, kan de få den støtte de har brug for fra folk, der er i deres sko, og du kan få den forståelse, du håbede, de ville altid give.

Kommer ud er ikke let

Kommer ud er ikke let. Faktisk kan det være det sværeste, du nogensinde vil gøre. Husk at forblive positiv. Hold din hage op. Du skal være stolt af dig selv for at komme ud og stolt af at være bøsse, lesbisk eller transseksuelle. Det er en del af, hvem du er, og ingen har ret til at fortælle dig, at du tager fejl. Men hvis nogle mennesker ikke er villige til at acceptere dig, så de virkelig ikke har dine bedste interesser på hjerte.

Du bliver nødt til at træffe det valg at være omkring deres negativitet eller miste nogen du troede var din familie eller ven, uanset hvad. Dette er den sværeste del af at komme ud processen, men i sidste ende, bør beslutningen være, hvad der er bedst for dig, og ingen andre skal have indflydelse på, hvad du beslutter dig.