E2y

Sådan at planlægge en Valentinsdag dato

Valentinsdag kan være en god måde at vurdere din stående med en kvinde blot ved at se, hvordan hun reagerer på din anmodning om en dato. Nedenfor er nogle tips til at hjælpe dig med at planlægge en Valentinsdag dato, der lokker:

  1. Gør dine reservationer tidligt. Gør dine reservationer, før du beder om en dato. Ja, kan du nødt til at aflyse de forbehold, hvis for eksempel, har du valgt et steakhouse og din date er en vegetar, men foretage reservationer tidligt viser din god planlægning, som altid er en positiv kvalitet i en potentiel elskerinde.
  2. Spørg din date tidligt. Ingen kvinde ønsker at blive spurgt ud for en Valentinsdag dato den 13. februar. Eller 12. februar 11th eller 10th, for den sags skyld. Din bedste chance er at spørge hende mindst et par uger ud, men du kan bede hende op til en uge i forvejen. Efter dette, kan du stadig spørge, men du risikerer hendes fornemmelse af, at din anmodning er sidste minut i stedet for velovervejede. Og hvis det er tilfældet, kan hun sige "nej", selvom hun ville have sagt "ja" havde anmodningen været en uge tidligere. Så undgå krydsede signaler ved at lade dine intentioner være kendt i god tid før den store dag.
  3. Overvej en mini-getaway. Overveje at gå den ekstra mil (så at sige) for at gøre din date særligt. Når en reel getaway er ikke en mulighed eller som endnu ikke er hensigtsmæssigt at status for dit forhold, overveje en mindre udgave af en. Jeg husker en Valentinsdag når min kæreste rådede mig til at klæde sig godt, så dukkede op med en corsage og kørte mig til en fire-stjernet restaurant i en udvej by omkring en time fra hvor vi boede (og jeg spørger mig selv nu, hvorfor gjorde Jeg bryde op med ham igen?). Dette var sandsynligvis tyve år siden, men jeg kan stadig huske det lyserødt. Bare en lille ekstra indsats går en lang vej.
  4. Anerkende dagen. Det er Valentinsdag trods alt, er der bare ingen vej uden om det. Hvis du er en etableret par, du kender rutinen - en kort og en kombination af blomster, chokolade og / eller lingeri (fortrinsvis hans og hendes). Men hvis du lige er startet som et par, eller ikke engang, om du er et par sikker, kan Valentinsdag rampe trykket op langt bedre billedkvalitet end en almindelig dato. Husk, at hvis en kvinde har sagt ja til dig for en Valentinsdag dato, odds er, at hun er mere end mildt interesseret. Dette skulle bidrage til at øge din tillid, så du kan gøre noget lignende overrække hende en munter kort eller en enkelt rose eller lille æske chokolade - noget, der anerkender dagen uden at du føler, at du går for langt ud på en lemmer.
  5. Hvad der er godt for gåsen er godt for Gander. Hvis der, når du beder om en Valentinsdag dato, din potentielle date anmoder om at komme tilbage til dig på det, ville jeg læse skriften på væggen og indse, at du ikke er hendes # 1 bejler. Ked af det, men det sker for os alle. Ligesom du har givet hende den respekt at spørge i god tid, hun skylder dig respekt for et enkelt svar.

Sådan at planlægge en valentinsdag dato. Gør dine reservationer tidligt.
Sådan at planlægge en valentinsdag dato. Gør dine reservationer tidligt.

Og husk, at hvis hun ikke siger ja, det er kun fordi hun ikke er den rigtige for dig.