E2y

Sådan handel din gamle kæreste for en ny og forbedret én

Er du begyndt at føle sig konstant forstyrret af din kærestes holdninger? Føler du kede dig i din faktiske forhold? Har du haft en nylig skuffelse? Hvis dine svar er ja, det er stadig ikke grund nok til at overveje at ændre din faktiske kæreste for en anden.

Jeg anbefaler altid at lytte til dit hjerte meget omhyggeligt

Jeg anbefaler altid at lytte til dit hjerte meget nøje. Dit hjerte er den eneste, der, selv når ondt, kan fortælle dig sandheden. Jeg er en stærk tilhænger af at spare kærligheden, så længe du kan, fordi du har investeret din tid, din styrke, dit hjerte og dit sind ind i forholdet. Men hvis du er virkelig ulykkelig, er det bedre at sige farvel. Psykologer ligesom Vladimir og maria mercedes de Gessen forklare, at "usikkerhed er hovedårsagen til, at menneske holde holde på allerede kendte, selv om det betyder, at de er utilfredse, og deres fremtid er i fare." Men er det rimeligt for dig?

Du har ret til at gå efter, hvad du drømmer om

Sådan handel din gamle kæreste for en ny og forbedret én. Vær opmærksom på, at vi altid kan ændre vores sind og vedtage nye måder at tænke på.
Sådan handel din gamle kæreste for en ny og forbedret én. Vær opmærksom på, at vi altid kan ændre vores sind og vedtage nye måder at tænke på.

Du har ret til at gå efter hvad du drømmer om. Forsøger at finde den partner, som du drømmer om vil bringe en ny ånd ind i dit liv, og vil gøre dig klar over, at du fortjener (og kan have) hvad du vil. Hvis du føler, at det er tid til at bevæge sig fremad og se efter, hvad du virkelig ønsker i dit liv, skal du ikke være bange for at tage en ny risiko, at møde flere mennesker, for at finde den mand, der gør du føler i kærlighed igen. Det kan ske, at efter at have kigget og ser, vil du vende tilbage til den samme gamle kæreste (hvis han stadig ønsker at vende tilbage til dig), men i det mindste du vil vide med vished, at han er, hvad du altid har ønsket. Når du handler din gamle kæreste for en ny og forbedret en, forstå, at alt er en proces, og det vil tage nogen tid og nogle kræfter, men det er muligt. Her er nogle skridt, der kan hjælpe:

  1. Vær opmærksom på, at vi altid kan ændre vores sind og vedtage nye måder at tænke på. Vedtage nye måder at tænke på, vil ikke ske natten over, for det er en lang proces. Måske de faktiske forhold er, hvad du ledte efter i en bestemt øjeblik, og du virkelig nød det, men liv, nye omstændigheder og erfaringer gør os udvikler sig, vokse og modnes. Vi har ret til at ændre vores sind. Hvis du føler dig ked af dit gamle kæreste, fordi han måske ikke vil forstå denne situation, og du er bange for at såre ham, jeg beder dig om at tænke på den skade du forårsager allerede ved at holde ham på din side og ikke giver dig både mulighed for at lede efter lykken. Du narrer ham, og du narrer dig selv.
  2. Husk, at du altid fortjener noget bedre. Ifølge antropologen Helen Fisher , PhD, er den kendsgerning, at på udkig efter nye partnere en del af vores evolutionære tilstand som menneskelige væsener. (Ligesom de fleste dyrearter er på udkig efter den bedste han til at konstruere vores familie, så er vi også.) Forfatter Carlos Malo de Molina siger, at kvinder klager over manglende kommunikation, manglende romantik og manglende sanselighed i deres relationer. På den anden side, altid mænd ser efter flere eventyr flere følelser og mere eksperimentering. Hey, er vi nødt til at stoppe med fokus på de mangler og begynde at kigge på fordelene ved at have vores liv være vores egen. Kvinder fortjener noget bedre.
  3. Du kan falde i kærlighed mere end én gang. Helen Fisher forskning har bevist, at forelskelse er relateret til en kemisk proces, der foregår i vores hjerne, så hvem siger, at denne proces, idet kemiske, ikke kan gentages igen og igen? Det er muligt. I betragtning af dette, er der ikke kun én kærlighed i dit liv. Der er så mange som du ønsker, men forskellige slags. For mange år siden kendte jeg en dejlig mand, der var en digter. Hver gang jeg så ham, ville han fortælle mig: "Åh, denne gang har jeg fundet ægte kærlighed i mit liv, men denne gang mener jeg det er jeg vildt forelsket Der er ingen andre som denne pige..." For at være ærlig, jeg så ham 7 forskellige gange i 5 år og hver gang han fortalte mig den samme sætning om de 7 piger, som han havde en romantisk kærlighed med. Du behøver ikke at forblive knyttet til nogen og være ulykkelig. Kig efter hvad du ønsker og forelske igen.
  4. Lav en liste over gode og dårlige egenskaber af din faktiske kæreste. Dette vil hjælpe dig med at identificere de aspekter, du kan lide, og dem, du ikke ønsker fra din næste kæreste. For eksempel: "Han er virkelig opmærksomme på mine behov" eller "Han har altid foretrækker at gå ud med sine venner og se en fodboldkamp i stedet for at gå ud med mig." Du kan finde balancen i et forhold for at acceptere og lære af din partners personlighed, men der er nogle egenskaber, som, afhængig af din karakter, som en kvinde, du kan bare ikke leve med.
  5. Identificere, hvad du leder efter i et forhold. At være ærlig overfor dig selv, er den eneste måde at opnå, hvad du søger. En af mine gode venner er en del af bestyrelsen biblioteket på en meget vigtig virksomhed. Hun genkender hun ikke har tid til at tilbringe i et intimt forhold. Hun vil bare have en, for hendes fritid. En anden af ​​mine venner fortalte mig: "Jeg leder efter en far for mit barn", og en anden sagde: "Jeg vil have nogen, der tager mig ud af erhvervsmarkedet (så hun kan stoppe med at arbejde), og lad os mig nyde sine investeringsbeslutninger indtjening. " Selv om disse metoder er koldere, det er hvad de ønsker, og det er fint for dem.
  6. Tal med din faktiske kæreste. Når du har fulgt trinene nævnt før, nu er du klar til at se virkeligheden i øjnene med din kæreste. Tal med ham på en ærlig måde, og forklare, hvad der foregår i dit sind og dit hjerte. Det er dig, der ikke er glad, og det er dig, der ønsker noget andet i dit liv. Please, aldrig synes, det er den anden skyld. Hvis du har lidt i din faktiske forhold, er det fordi du har tilladt det, så ikke nogensinde bebrejde din partner.
  7. Start dit nye liv som "til rådighed." Hvordan føles det at være single igen? Måske lidt mærkeligt. Nogle af jer vil ikke lide ordet "til rådighed", men piger, er du velkommen til at kigge efter den mand, du ønsker nu. Start med at gå ud med dine venner igen, nyd partier, middage, frokoster, events, teater, osv. Du skal bare nødt til at gøre alle disse aktiviteter, du elsker, og denne gang vil du vide, hvad du ønsker fra din næste kæreste. Du vil begynde at lære at genkende i mænds holdninger dem, du kan lide mest.

Hvorfor jeg instruere denne artikel mod kvinder? Fordi vores rolle i samfundet har ført os til at tænke, at vi skal være den perfekte model for hustru, kæreste og mor til kun én mand, og at vores primære mål er at konstruere en stærk familie. Det er korrekt, at vi skal være stærke for at give det bedste til vores børn og de mennesker, vi elsker, men vi har ret til at lede efter lykke så godt. Mænd er allerede forventes at gøre dette. Det er ligesom en indbygget ret har de altid haft, og jeg kritiserer ikke eller siger at det ikke er okay. Faktisk, ethvert menneske har ret til at lede efter hans eller hendes egen lykke, forsøger ikke at såre følelser undervejs og beder om tilgivelse, når de gør. Men husk, at det er fint at holde bevæger sig fremad og kæmpe for, hvad du mener i. Aldrig glemme romantik, hvilket er hvad der gør os drømmer, at føle disse sommerfugle i vores maver og til at leve livet den bedste måde, vi kan. Glem aldrig at være realistisk. Der er ingen perfektion på jorden, men du kan elske det liv du har, hader det eller ændre det. Er du klar til at finde din nye og forbedrede menneske?

Jeg anbefaler altid at lytte til dit hjerte meget omhyggeligt. Husk, at du altid fortjener noget bedre.
Jeg anbefaler altid at lytte til dit hjerte meget omhyggeligt. Husk, at du altid fortjener noget bedre.