E2y

Hvordan at vide, hvis nogen kan lide dig

Kropssprog er en fantastisk måde at fortælle

Kropssprog er en fantastisk måde at fortælle, hvis nogen kan lide dig. Du kan bruge det som lydløs kommunikation ved at observere en anden person. Vær opmærksom på tegn eller signaler, at du giver en person, du kan lide, og hvis den anden person frem og tilbage, de kan lide dig til gengæld. Kropssprog er en måde at udtrykke følelser for folk, som kaldes non-verbal kommunikation, naturligvis, er verbalt set kaldes verbal kommunikation. Denne artikel er skrevet til både mænd og kvinder.

Hvordan at vide, hvis nogen kan lide dig. Det første tegn er at se, hvor meget plads der er mellem jer.
Hvordan at vide, hvis nogen kan lide dig. Det første tegn er at se, hvor meget plads der er mellem jer.

  1. Det første tegn er at se, hvor meget plads der er mellem jer. Alle har personlige rum, der er behageligt for dem. Hvis de kan lide dig, vil de læne sig mod dig for at besætte din plads, og vil give dig mulighed for at besætte deres plads. Hvis de ikke flytter væk, er de fortælle dig, at de kan lide dig, og ønsker at være tæt på dig.
  2. Det andet tegn er at stirre ind i hinanden øjne. Eleverne vil spile, bliver større, hvis du kan lide dem. Batting øjne er en anden sikkert tegn piger giver at vise de som en fyr. Du vil blinke hurtigere, uden at vide det, og det er endnu et tegn, som du kan lide ham.
  3. Det tredje tegn er at se på deres fødder. Hvis deres fod og tæer er pegede indad mod dig, de kan lide dig, og kan endda blive antydet lidt af hvor smuk du er for dem.
  4. Den fjerde tegn er at være opmærksom på læberne. Hvis de smiler meget på dig og deres læber er røde-lignende udseende og de slikke eller bide dem uden at kende de gør det, er et tegn på at de kan lide dig.
  5. Den femte tegn er at kigge efter spejling. Hvis du efterligner hinanden, er det et tegn på, at du kan lide hinanden. Bevidst røre dem med hånden, og hvis de ikke trækker væk, de kan lide dig.
  6. Det sjette tegn er du fortælle din ven, at du kan lide dem. Stil spørgsmål for at finde ud af mere om dem. Det vil vise, at du kan lide dem som rygtes at du spørger mange spørgsmål om dem.
  7. Den syvende tegn er, at de dukker op uventet og ud af ingenting. De gør det kun hvis de kender din tidsplan og vide, hvor og hvad du laver. Stop og tale med dem og få at kende hinanden bedre. Lyt til, hvad hinanden siger intenst. Hvis de spørger dig ud, acceptere invitationen!

Disse syv tegn er måder

Disse syv tegn er måder, hvorpå du kan fortælle hvis nogen kan lide dig. Kropssprog kan helt sikkert fortælle, hvordan en person føler om dig, elsker dig, eller ønsker at være tæt på dig uden selv at sige et ord. Det er en form for kommunikation mellem mennesker på arbejdet, i skolen eller sociale begivenheder. For eksempel, hvis du er i skole, og dine arme er krydset betyder, at du keder med foredraget og / eller hvad der foregår omkring dig.