E2y

Hvordan at overbevise dine forældre til at give dig mere frihed

Er du et barn, der bliver træt af dine forældre være overbeskyttende? Eller er du en forælder, der finder det svært at give slip på dit barn? Mange unge i dag klager over, at deres forældre er alt for beskyttende, og de ikke respekterer dem. De fleste børn siger, at de dømmes skyldige uden en retssag, når noget går galt. Og i stedet for at lade børnene vælge for sig selv, er de tilbage lukket ude efter reglerne. De tips nedenfor er de foranstaltninger, der skal træffes af børn til at vinde deres forældres tillid og frihed.

Trin 1

Forstå dine forældre. Vi må indrømme det, give slip er altid svært at gøre. Dine forældres billede af dig som et hjælpeløst barn er stadig frisk i deres sind, og kan ikke sættes til side nemt. De kan stadig tydeligt huske dine barnlige fejl og dermed ønsker at beskytte dig - uanset om du kan lide det eller ej. Vi må også forstå, at vores forældre er dem, der er ansvarlige for den måde, vi er rejst.

Trin 2

Hvordan at overbevise dine forældre til at give dig mere frihed. Forstå dine forældre.
Hvordan at overbevise dine forældre til at give dig mere frihed. Forstå dine forældre.

Respekter dine forældre. Vi må forstå, at vores forældre bruger så meget tid og følelser i os. Tanken om os vokser op og til sidst forlader kan forstyrre dem. Vi kan skabe et modent forhold til dem er baseret på fælles forståelse, tolerance og respekt. Respekt avler respekt. Vi bør ikke gøre oprør, fordi vi føler de bliver overbeskyttende. I stedet må vi give dem den samme respekt, som vi ønsker for os selv.

Trin 3

Handle som en voksen. Du skal vise dine forældre, at du fortjener deres tillid og frihed. Og græder eller klynker over, hvordan unfair det var for dem at beskylde dine motiver er ikke rigtigt. Du skal svare på dine forældre med løbetiden. Du skal besvare dem i en mild måde at vinde deres respekt.

Trin 4

Følge deres regler og forskrifter. Den måde du reagerer på dine forældres regler har også en masse at gøre med, hvordan du vil blive behandlet. Mukker, liggende eller ulydig er ikke godt på alle. Prøv i stedet at fortælle dem om, hvad det er du ønsker at gøre, så de vil forstå situationen. Prøv at fortælle dem alt om, hvor du vil være, og med hvem og hvorfor det er vigtigt for dig at holde ud senere. På denne måde kan de endda sige ja. Det er også godt at medbringe dine venner hjemme fra tid til anden, så de vil vide, hvem du ofte bekendtskab med.

Trin 5

Være ansvarlig. Dette er afgørende, hvis du ønsker mere frihed og ansvar. Tage alvorligt, hvad opgaverne dine forældre giver dig. Overbevis dine forældre, at hvis de beder dig om at gøre noget, uanset hvor lille den er, vil det være så godt som færdig.

Trin 6

Respekter dine forældre. Handle som en voksen.
Respekter dine forældre. Handle som en voksen.

Tag initiativerne. Hvad tilbyder at tilberede et måltid til din familie? Fortæl dine forældre, at du ønsker at gøre alt: Planen måltidet, gør indkøbsliste, budget, butik, kok og ren. Hvis madlavning ikke er din forte, så tænke på at gøre noget andet. Du kan også prøve at have en del tid job, og tage initiativ til at gemme og administrere dine egne penge. Selvom, kan det betyde færre lommepenge, dine forældre vil helt sikkert observere din vokset op måde at håndtere penge og være mere tilbøjelige til at give dig mere frihed.

Trin 7

Brug din indsigtsfulde magt eller din evne til at træffe beslutninger. Dette betyder, at hvis du har nogle "mindre" problemer, du forsøger at finde ud af problemet i dit eget sind først i stedet for at køre til dine forældre. Du skal veje sager først, før nærmer dine forældre. Du skal lade dem høre den måde, du har tænkt situationen ud. Derefter beder om deres bemærkninger.


Vi lever i denne usikre verden, hvor vold, løgne, had, angst og ondskab er overalt. Vi må forstå, at vores forældre forsøger ikke at udsætte deres børn for sådanne ting. Det er svært for dem at se deres børn, der lider af vildledning. Så som børn, må vi tale og handle ikke som et barn, men som voksen. Du skal bevise dig selv værdig til frihed. Ved at gøre alle de skriftlige ovennævnte foranstaltninger, vi allerede overbevisende vore folk til at behandle os som en voksen. Endvidere skal vi være taknemmelige for, at vi får bekymrede forældre, der bekymrer sig, hvad der sker med os.