E2y

Hvordan kan man vide, hvad mænd finder tiltrækkende

Du ser en smuk mand på tværs af rummet, du foretager øjenkontakt og smil. Han giver dig et lille nik uden angivelse af fjernstyres interesseret og du er tilbage undrer. Sandheden er mænd er lige så meget et mysterium for kvinder, da kvinder er til mænd. Så hvad gør mænd finder tiltrækkende, spørger du? Svaret i sin enkleste form, er kvinder. Dette fører igen til et andet spørgsmål, hvad slags kvinder, de finder attraktive?

Man kunne bruge et helt liv undersøger dette spørgsmål og komme tættere på at besvare disse spørgsmål, der tilfredsstiller alle mennesker. Men der er nogle universelle sandheder tiltrækning, der vil hjælpe kvinderne til at forstå idiosynkrasier mænd.

Den første ting man skal forstå er, at mænd er visuelle, de er stimuleret af syne. Bliver visuelle væsner mænd er enten slået eller tiltrukket af, hvad de ser. Alle mennesker er tiltrukket smukke ting, at showier en ting er mere opmærksomhed den får. Mænd nyder at se flotte kvinder, det er en del af deres natur. Hvis man tænker i at gå på kunstmuseum er det normalt udviser ting, der er smukt eller usædvanligt, at mænd samles omkring. Mænd er særligt tiltrukket af udstillinger med smukke kvinder, biler, kanoner, krig og mange andre ting af mandlig interesse. Mænd er undertiden lokkes af pornografi på grund af sin visuelle karakter.

Hvordan kan man vide, hvad mænd finder tiltrækkende. Kunsten at tiltrække mænd er ikke raketvidenskab.
Hvordan kan man vide, hvad mænd finder tiltrækkende. Kunsten at tiltrække mænd er ikke raketvidenskab.

Efter at have konstateret den visuelle karakter af mænd Lad os gå til vores andet punkt, det er, at mænd er konkurrencedygtige jægere. Mænd elsker en udfordring! De elsker at jage og jage, det er kongen af ​​junglen syndrom. Mænd har en tendens til ikke at have en kvinde, der er nemt, medmindre han er på udkig efter en quickie. Han er af natur en aggressor, og vil vige, hvis en kvinde er for aggressiv. Mænd ønsker at forfølge genstand for tiltrækning. Være konkurrencedygtig mænd ønsker, hvad en anden mand kan besidde.

Med disse to tanker i baghovedet kan man udlede, hvad mænd finder tiltrækkende. Først mænd ønsker en person, der er glædeligt at se på. Man behøver ikke at ligne Cindy Crawford eller Halle Berry, men en kvinde, der tager stolthed i hendes udseende og displays tillid vil tiltrække en masse mandlig opmærksomhed.

Tillid kan bære en person, der måske ikke besidder stor skønhed meget langt. Vide, hvem du er, og være behageligt i din egen hud, er en attraktiv og ønskværdig egenskab til mænd. Også være opmærksom på ens egen seksualitet og være sexet uden at forsøge alt for hårdt er attraktiv. En mand ønsker nogen, der ved hvordan man kan være et seksuelt væsen uden at være snusket eller rettere ved, hvornår at være en drille.

Kunsten at tiltrække mænd er ikke raketvidenskab

Kunsten at tiltrække mænd er ikke raketvidenskab, men det kræver at vide noget om den mand, du forsøger at tiltrække. Hver mand er forskellige og har forskellig smag, når det kommer til, hvad de ønsker i en potentiel partner. Gør din forskning, hvis du er ude at fange opmærksomheden af ​​en specifik mand, det er klogt at finde ud af så meget om ham som muligt uden at blive en stalker.

Hvordan kan man vide, hvad mænd finder tiltrækkende.
Hvordan kan man vide, hvad mænd finder tiltrækkende.

Et af de vigtigste stumper af rådgivning, vi har alle hørt på et eller andet tidspunkt er at være dig selv. Mænd ligesom kvinder ønsker en person, der er virkeligt og tro mod sig selv. I slutningen af ​​dagen, når alle forstillelse er ude af vejen, og du er alene med den eneste ene, vil de se dig for, hvem du er; ville det ikke være rart, hvis det er den samme person, de mødtes første?