E2y

Hvordan laver deodorant pulver til hunde

En hund er en mands bedste ven

En hund er en mands bedste ven. Pet ejere elsker deres hunde, og træffe foranstaltninger til at sikre, at kæledyr er godt taget sig af. Hygiejne er en af ​​de vigtige faktorer, som ejerne ønsker at dække. Pet ejere gør det til et punkt for at sikre, at de kæledyr holdes rene hele tiden, så de forbliver at være sunde og altid kælen når vi leger med dem. Trods antallet af sæbe og shampoo derude på markedet, er en af ​​de vedvarende problemer med hunde lugt, der er resultatet af olie og snavs opbygge og mætte hundens pels.

Forberedelse

Hvordan laver deodorant pulver til hunde. Opbevares væk overskud.
Hvordan laver deodorant pulver til hunde. Opbevares væk overskud.

Forberedelse. Dette projekt kræver simpel indsamling af ingredienser og elementer, som let kan findes i huset, såsom bagepulver. Det er vigtigt at have disse ting fremstillet i det ene hjørne eliminerer behovet for at flytte fra ét rum til et andet i søgning af de andre materialer, der skal anvendes i projektet.

Kom godt i gang

Komme i gang. Gør dette ved at få fat i lavendel og bagepulver. Bruges til at sigten at kombinere de to ingredienser i en skål. Når dette er gjort, træffe de nødvendige forberedelser til at anvende dette til kæledyr. Påfør en teskefuld af blandingen på et tidspunkt for din hunds pels. Sørg for, at du arbejder blandingen gennem hundens pels hud. Dette sikrer, at du effektivt deodorize dit kæledyr. Bagepulver virker slikke og absorbere de lugte og olier, som har mættet din hunds pels, mens lavendel blade, at behagelig duft uden at tiltrække skadedyr eller bugs. Efterlad på denne blanding for en god 10 til 15 minutter.

Hurtigt tip: Det er bedst at gøre dette i baghaven i stedet for inde i huset, så vil der ikke være nogen problemer i afrensning bagepulver.

Opbevares væk overskydende

En hund er en mands bedste ven. Opbevares væk overskydende.
En hund er en mands bedste ven. Opbevares væk overskydende.

Opbevares væk overskud. Brug en genbrugt krukke at holde sig væk overdreven bagepulver blanding, der ikke er blevet anvendt. Det vil være godt at bruge til endnu en rengøring session.

Soignere hunden

Soignere hunden. Grooming din hund betyder børstning off blandingen fra dens pels. Du vil bemærke, at bagepulver er relativt let at børste fra hundens pels efter din ansøgning. Grooming kan også betragtes som en god binding øjeblik for både master og kæledyr. Dette kan vise sig at være en sjov rengøring aktivitet efter alle!

Rengør yderligere

Rens yderligere. Grib klude og køre det over hundens pels, så den resterende blanding af bagepulver og lavendel på dens pels vil blive fjernet. Vær ekstra forsigtig med at sikre i at undgå hundens ansigt og øjne som udført dette. Notere samt hvordan nogle hunde kan være ekstra følsomme. Hvis hunden har hud, der er følsom, er det bedst at gøre op med klude og dæmper et rent håndklæde eller en klud i stedet for aftørring overdreven blanding.

Gentag processen

Gentag processen. Det foreslås, at denne aktivitet gøres mindst en gang om måneden. Dette sikrer, at din hund er holdt pænt og rent ildelugtende hele tiden.

Holde kæledyr rene og ryddelige, betyder sundt og godt-lugtende ikke kræver meget, hvis du ved, hvordan du gør din egen hund deodorant pulver.