E2y

Hvordan laver hundekiks

Selv dine hunde venner i sidste ende vil vokse træt af de samme gamle hund mad, der kommer fra en plastikpose. Hvis du vil tilføje et twist for dit kæledyr hunds måltider, kan du lave dine egne hundekiks. Disse kiks er også fremragende godbidder som du kan bruge til dit kæledyr, som han gennemgår lydighedstræning, eller som du lære ham nye tricks.

Forbered ingredienserne

Forbered ingredienserne. Det grundlæggende, at du behøver, er to kopper mel. Hele hvede er et godt valg, fordi denne type mel har masser af fiber, der vil holde din hund sund. Du har også brug for en seks skefulde majsolie, en halv kop kylling bouillon, og en halv kop majsmel. Hvis du vil tilføje en velkendt smag for hundekiks omfatter flere stykker beef jerky, der er blevet skåret i tynde strimler.

Bland

Hvordan laver hundekiks. Forbered ingredienserne.
Hvordan laver hundekiks. Forbered ingredienserne.

Bland. Bland ingredienserne i en skål og bland godt. Du kan bruge en mekanisk mixer, hvis disse er tilgængelige. Når alle ingredienserne er færdig, støve køkkenbordet med mel, og derefter ælt dejen, indtil du har fladet ud dejen i et lag, der er en fjerdedel af en tomme i tykkelse. Mens du blande ingredienserne, Forvarm ovnen til en temperatur på mindst 350 grader Fahrenheit.

Skær

Klip. Tag det lag af dejen og bruge en cookie cutter til at skabe figurer. Masser af dyrehandler har cookie cutters, der er designet i form af en knogle, til at skabe et identificerbart form for hundekiks. Dette er især vigtigt, hvis du plante at gøre store partier af kiksen og gemmer dem rundt i huset. Knoglen form vil hjælpe små børn at identificere de hundekiks.

Bages

Bage. Når dejen er blevet skåret i passende stykker, spray nonstick belægning på en pande. Arranger dejen på panden og bages i 15 til 20 minutter. Bagefter lad hundekiks køle ned før lade dit kæledyr tage en bid fra hunden godbidder.

Opbevaring

Opbevaring. Nogle ejere af kæledyr vil skabe store partier af hunden kiks. Hvis du har planer om at sortere hundekiks, brug Ziploc at holde dem friske og gemme kiks i køleskabet. Sørg for at du tillader kiks til korrekt køle ned før forsegling kiks i Ziploc. Ellers kan fugt dråber bygge op på Ziploc taske og blødgøre kiks. Generelt bør kiks ikke opbevares i længere perioder uden for køleskabet, da beef jerky vil forkæle.

Variationer

Forbered ingredienserne. Bland.
Forbered ingredienserne. Bland.

Variationer. Du kan tilføje ost til blandingen, hvis du vil have din hund til at have en mere cremet og cheesier godbid. Du kan også tilføje stumper af grøntsager, der er blevet mosede ind i blandingen, hvis din hund har brug for en mere ernæringsrigtig kost. Tilsæt mere beef jerky, hvis din hund ikke kan lide smagen af ​​grøntsager. I almindelighed vil dog hunde spise grøntsager i små mængder.

Gør din hund glad behøver ikke at være dyrt. Ved at bage dine egne hundekiks, kan du nemt gøre masser af billige men velsmagende og sunde godbidder til din hund.