E2y

Sådan holder udenfor hunde komfortabel i dårligt vejr

Holde hunde udenfor virker fint i sommermånederne, men det kan være mere vanskeligt, da temperaturerne falder. I løbet af vinteren, er det vigtigt, at du sikrer din hunds sikkerhed. Her er hvordan man kan holde uden hunde komfortabel i dårligt vejr:

Sådan holder udenfor hunde komfortabel i dårligt vejr. Gør hundehus varmere.
Sådan holder udenfor hunde komfortabel i dårligt vejr. Gør hundehus varmere.

  1. Få hund tøj. Køb specielt størrelse hund tøj, eller ændre gamle skjorter til at passe din hund. Lag af varme tæt på hans hud kan hjælpe med at holde en ekstern hund behageligt i dårligt vejr. Dette er særlig vigtigt for mindre hunde, der ikke har niveauerne af kropsfedt nødvendige for at holde varmen, især i dårligt vejr.
  2. Få en hund hus. Din udenfor hund får brug for en form for ly til at være komfortable og varme i dårligt vejr. Dette kunne være et gammelt skur eller et hundehus. Find et sted, der vil holde din hund ud af regn og vind. Den ideelle hundehus vil være stor nok til din hund, med tykke mure, der vil holde ud vinden og også bidrage til at give isolering. Vælg ikke en tynd, tynd hund hus, hvis din hund vil bruge en masse tid udenfor i vintermånederne.
  3. Gør hundehus varmere. Alter den hundehus ved at dække det i tarps og placere masser af varm strøelse inde. Gamle tæpper arbejde godt for at holde uden for hunde komfortabel i dårligt vejr.
  4. Kontroller for utætheder. Hver dag, skal du kontrollere, at din hunds tøj og tæpper er rene og tørre. Patch eventuelle lækager, så snart de opdages. Hvis vandet ikke komme ind på dit kæledyr husly, vil ikke kun han være kold og våd, men så vil alle hans strøelse.
  5. Hold mad og vand tæt på. Din hunds mad og vand skåle behøver ikke at være direkte inde i hans hundehus, men han skal ikke gå langt for dem. Hvordan vil du gerne gøre din vej ind i det kolde, regnfulde vejr bare for at få noget mad?
  6. Se de temperaturer. Har en plan på plads for omsorgen for din hund i meget kolde temperaturer. Hvis det er frysning udenfor, er det ikke menneskeligt at forlade din hund derude, selv om han har et krisecenter. Mindst medbringe udenfor hund ind i garagen for at holde ham komfortabel i vejrliget. Når det gives passende husly, kan hunde være komfortable i koldt vejr op til et punkt, selvom det kan komme til at være for koldt for dem udenfor.

Selvom du kan have god grund til at holde din hund udendørs

Selvom du kan have god grund til at holde din hund udendørs, kan det være ganske farligt at lade dem derude alene i dårligt vejr. Hvis dit kæledyr tilbringer tid udendørs i regn og blæst, skal du sørge for at give masser af varm husly. Holde udenfor hunde komfortable i dårligt vejr bør være en af ​​dine topprioriteter, når det kommer til at forberede for vintersæsonen.