E2y

Hvordan man får en dreng til at kunne lide dig eller en pige til at kunne lide dig

I kærlighed (eller lignende) med en fyr (eller pige)

I kærlighed (eller lignende) med en fyr (eller pige)? Deltag i klubben! Hvorfor ikke være proaktive, og gøre noget ved det? Her er nogle af de måder, du kan få en dreng eller en pige til at kunne lide dig:

Hvordan man får en dreng til at kunne lide dig eller en pige til at kunne lide dig. Være den bedste, du kan være.
Hvordan man får en dreng til at kunne lide dig eller en pige til at kunne lide dig. Være den bedste, du kan være.

  • Være den bedste, du kan være. Det hele starter med at værdsætte hvem du er, og værdsætte dig selv. Udvikle dig selv og forsøge at nå dit fulde potentiale i alle aspekter: fysiske, sociale, psykiske, følelsesmæssige, åndelige. Og det bør ikke være om glædeligt, at heldig pige / fyr enten, det bør være alt om dig, hvordan du ønsker at skinne, fordi du ved, at du kan. Du vil opdage, at du nyder din nye selvstændige så meget, at du bare udstråle med nyfundne glæde og selvtillid, og der er intet mere tiltrækkende end at combo.
  • Se og dufter dejligt. Disse er virkelig så vigtigt. Dette viser, at du kan tage vare på dig selv, og at du værdsætter dig selv nok til at bruge tid på at gøre dig selv præsentabel.
  • Gør en lille smule forskning. Der er så mange måder, du kan finde ud af mere om din potentielle betydelige andre på en ikke-invasiv måde. Der er sociale netværkssider som Facebook, for én, hvor man kunne finde ud af om hans interesser, fødselsdag, hænge-ud steder osv. Dette betyder ikke at du nødvendigvis stilk ham dog (hvilket ville være det modsatte af attraktive). Dette er blot et spørgsmål om at være forberedt med emner at snakke med ham, når du har en chance til.
  • Vær realistisk. Selvom du kan have en perfekt ideal fyr / pige i tankerne, nogle gange, det er simpelthen bedre at være praktisk og sæt dit sigte på folk, der er inden for din rækkevidde. I stedet for at drømme om den gyldne blonde cheerleader du aldrig har en chance for at tale med i skolen, hvorfor så ikke overveje at gå ud med en af ​​pigerne i din gruppe? Husk, undertiden sande kærlighed er et sted du aldrig tænkt på udkig.
  • Nyd spillet. Så meget som muligt, vedtage en lys og lykkelig holdning om hele getting-ham-til-varsel-mig fase. Gå ud med dine venner mere (og "tilfældigvis" hænge ud, hvor han er sandsynligvis at være), kjole op, ser godt ud, have det sjovt. Hele denne fase bør være en, du kunne se tilbage på med et smil på dit ansigt, for al sin forfængelighed og leg. Pointen er, bør du sætter pris på denne sæson af singleness. Der er ikke noget mere lys og fuld af potentiale end et liv i enkelt bliss!
  • Være venner med ham først. Dette er det sidste tip her, men en af ​​de vigtigste. Han vil ikke lide dig, medmindre han ved, at du eksisterer! Igen, find ud af, hvor han normalt hænger ud, og få dine venner til at være der med dig, når du foretager din flytning. De ville hjælpe dig øge din selvtillid, plus, hvis tingene går lidt galt så bør de være i stand til at bakke dig op.


Husk, at få en pige eller fyr til at kunne lide dig handler om at få ham / hende til at kende dig først. Samtidig skal du også gøre en indsats for smag og udvikle dig selv. Hvis du kan lide dig selv nok, vil det ikke være svært for en anden person at kunne lide dig også! Alle disse tips bør arbejde sammen med hinanden: få ham til at lægge mærke til dig, og brillere med det er hans problem helt! Gå videre til nogen mere værdig til din opmærksomhed! Held og lykke, og håber dette hjalp!