E2y

Hvordan man har det sjovt med din Berner Sennen

Schweiz er stolt af sin Berner Sennen

Schweiz er stolt af sin Berner Sennen. Populært kaldet en Berner, det lyserødt beskrevet som "en blid kæmpe." Hvorfor? En fuldvoksen, tri-farvet Berner er stærk og stor nok til at flytte en kurv. Fra at være en all-purpose ur og gårdhund, er det nu betragtes som en af ​​de meget elskede familie kæledyr over hele verden. Selv tilbedt af mange, en Berner lever et meget kort liv. I virkeligheden er der en schweizisk ordsprog, som hævder - en Berner har tre år til at nyde at være ung, tre år at være god, og tre år at blive gammel. Så hvis du ønsker at tilbringe en god tid sammen med din Berner, bør du være i stand til ting af måder om, hvordan du kan have det sjovt. Her er nogle forslag:

  • Træn din berner. Bortset fra at være evigt blid og funktionelle, din Berner er uden tvivl meget let at træne. Du kan lade det lære en række tricks. Det er meget intelligent. Du kan endda overveje at indskrive det først i den ene af disse lydighed klasser i dit samfund. Du er sikkert kommer til at opdage en masse aktiviteter at gøre sammen. Hvis du har et barn i alderen mellem 9 og 18, kan du bede ham om at partner med din Berner. De kan tilmelde sig og prøve lykken i den AKC Junior Showmanship Contest. Dit Berner kan kvalificere hvor det allerede er blevet kastreret eller steriliseret. Hvis du ikke er virkelig i en konkurrencepræget-mode, kan du gøre din Berner mere socialt ansvarlige. Du kan hverve det at være en del af AKC s Canine God Citizen (CGC) Program. Som en CGC hund, kan din Berner få lov til at besøge plejehjem og hospitaler. Det kan bruges der som en terapi hund. Du kan også overveje at lade det deltage i navigations-og agility kurser for hjørnetænder.
  • Har din berner som din walking buddy. Hvis du elsker lange gåture i parken, behøver du ikke at tvinge nogen til at være sammen med dig. Dit Berner kan være med dig - hver dag. Dit Berner er "oprindeligt" påberåbes som en hyrde. Som sådan har det fysiske udholdenhed til at gøre det til fods runder med dig. Hvis du har brug for at motivere det, skal du blot bringe nogle af dem tygge legetøj. De er helt sikkert nydes af din Berner, især de "Kongs", da de er ganske robust.
  • Gør din berner din "aftrækker". Du kan tage ham med, hvis du planlægger at købe en masse dagligvarer. Hvis du får at træne din Berner ordentligt, kan han "trække" din købmand kurv. Du behøver ikke at trætte dig selv samtidig med at gå rundt og fuldføre din indkøbsliste.
  • Brug din berner til at forbedre din "styling færdigheder". Husk, at din Berner kommer til at kaste en smule hurtigere. Overvej at børste sit hår mindst en gang om ugen. Det kan være din limning tid, og du kan også holde sin hår fri for disse irriterende ledningsrod. Du kan også planlægge et besøg i soignere det hver anden måned.


Selvfølgelig kan du også vælge at avle på din Berner

Hvordan man har det sjovt med din berner sennen. Har din berner som din walking buddy.
Hvordan man har det sjovt med din berner sennen. Har din berner som din walking buddy.

Selvfølgelig kan du også vælge at avle på din Berner. Du er sikkert kommer til at tjene store penge, hvis du får at hæve nogle dejlige hvalpe. I øjeblikket er en Berner hvalp bundet til at koste mindst 900€ - og det er for en race beregnet til at have en Berner som en familiehund. Forestil dig, hvor meget du kan vinde, hvis du vil rejse en Berner for kvalitet show.