E2y

Hvordan man lærer om biavl

Biavl er en af ​​de ældste landbruget kunst i verden

Biavl er en af ​​de ældste landbruget kunst i verden. I århundreder har folk lært, at bier producerer en af ​​de sødeste og mest nyttige stoffer i den naturlige verden - honning. Honning har flere formål. Det er føde for bierne, er et sødt stof, der kan anvendes til madlavning og til kager, og det kan bruges som et antibakterielt middel, som forhindrer vækst af mikroorganismer i sår. Du kan endda sætte honning i dit ansigt eller på din hud til at fremme blødere og glattere hud. Hvis du ønsker at lave din egen honning og være en biavler, her er hvordan man kan lære alt om kunsten.

  • Læs om bier. Først og fremmest bør du læse op og gøre så meget forskning som muligt, på bier selv. Efter alt, er bierne de skabninger, som du skal arbejde med. Du bør vide alt om dem, herunder deres sociale natur, hvordan de opfører sig, når truet, hvordan de samler nektar, hvordan de producerer honning, hvordan de reproducerer, og hvordan de beskytter deres bistader. Alle disse vil hjælpe dig med succes hæve en bi koloni.
  • Kend udstyret. Bortset fra bi viden, bør du også have den specialiserede viden om hvilke redskaber og udstyr, du bliver nødt til at være en biavler. Der er sikkerhedsudstyr, som du har brug for at være i stand til at nærme bierne uden at blive bidt eller stukket. For eksempel er der beskyttelsesdragter som du kan bære. Der er også rygning teknikker til at tvinge bierne til at forlade deres bistade, så du kan høste honning eller kontrollere strukturen og størrelsen af ​​den faktiske bi bistade. Der er også bokse, der allerede ligner honning kamme, hvor du kan huse de bier. Brug af menneskeskabte bistader er godt, fordi det giver mulighed for bierne til at fokusere på honning making.
  • Biavl foreninger. Næste, så prøv at kontakte biavl foreninger. Du kan kun lære så meget af bøger. De bedste oplysninger kommer fra folk, der rent faktisk arbejder med bierne. De biavl foreninger vil normalt inde forsamlinger hvor du kan lære i dybden og personlig viden om bier. Biavl foreninger kan endda arbejde som det netværk, hvor du kan finde bi udstyrsleverandører. Du kan endda komme til at smage prøver af forskellige typer af honning produkter, der blev fremstillet af den nektar eller forskellige blomster.
  • Kend lovene. Hvis du ønsker at starte biavl, er det vigtigt for dig at kende de love med hensyn til biavl. Fordi biavl er potentielt farligt, skal du sikre tilladelser, når de opererer en biavl virksomhed. Dette er især tilfældet, hvis du er biavl i byområder, hvor bier er normalt ikke tilladt at blive hævet.
  • Koordinere. Endelig kan du prøve at få en læreplads med andre erfarne biavlere. Dette vil give dig information om, hvordan man rent faktisk arbejder de materialer, hvordan man rent faktisk behandler dyrene, og vil give dig mulighed for at se bier og honning produktion i bevægelse. De fleste biavlere vil hjælpe andre spirende biavl lærlinge uden gebyrer, og vil gerne acceptere din hjælp som den eneste ting til ombytning.


Hvordan man lærer om biavl. Biavl er en af ​​de ældste landbruget kunst i verden.
Hvordan man lærer om biavl. Biavl er en af ​​de ældste landbruget kunst i verden.

Med disse i tankerne, bør du være i stand til at lære alt om bier og biavl. På ingen tid, bør du være i stand til at begynde at hæve dine egne bier og producere din egen honning.