E2y

Hvordan man laver en regn slicker til hunde

Under regntider

Under regntider, kan ved hjælp af paraplyer blive lidt af en besværet. Det vil være svært at bære indkøbsposer eller bagage eller gå din hund, hvis en af ​​dine hænder bærer en paraply. En enkel løsning på dette er at købe og iført en regn slicker. Men under regntider, er mennesker ikke de eneste, der er chikaneret af wetness, hunde og andre dyr er hassled også. Så hvis det er regntiden, og du er nødt til at gå tur med din hund, skal du ikke bare få en regn slicker for dig selv, men få én også for din hund. Denne artikel kan vise dig hvordan man laver en regn slicker til hunde.

  • Skaffe en regn slicker. Som nævnt, at lave en regn slicker for hunde, er du nødt til først at få en regn slicker for mennesker. Du kan finde billige dem i discount butikker som Target og Walmart. Hvis du har en masse penge at bruge, kan du købe fra højere ende tøjbutikker. De regn slickers findes i butikkerne kommer i mange forskellige farver, så bare vælge, hvilken du gerne vil have din hund til at bære. Du kan købe fra børn eller voksne dele af den tøjforretning, afhængigt af hvor stor din hund er.
  • Monter det på din hund. Åbn regnen Slicker og læg den oven på din hund. Kontroller, hvor længe armen huller i Slicker er, og hvor stor Slicker er på din hund. Bestem allerede, hvordan du ønsker regnen Slicker at se på din hund, da dette vil diktere de nødvendige justeringer, du vil gøre.
  • Begynd at ændre Slicker. Først og fremmest gøre en ren lige snit på bunden af slicker, og sørg for det når ikke halen af din hund. Næste skære det område af regn Slicker der er droops ned mellem din hunds ben, knæ af hunden. Du vil ende op med et bælte omkring denne del af regn Slicker så det kan ikke være for lang ellers vil det skabe problemer. Sørg for at tage et lige snit, så den ligger over hundens knæ. Dernæst redigere ærmerne i Slicker. Der er to måder at skære ærmerne. Først, kan du skære ærmerne ved at efterlade et hul, så din hunds ben kan gå igennem dem eller andet, kan du klippe ærmerne, er det materiale mellem ærmerne og brystet del af Slicker. Ved at skære ærmerne, vil det være lettere at få din hund i og ud af Slicker og det vil være mere behageligt for din hund.
  • Placering af Slicker. Grib Slicker og hjælpe din hund bære det. Fastgør farveområde og hele regn Slicker så din hund ser pæne. Nu, tag bæltet af regn Slicker og binde det på din hund. Grab hver ende og gøre det gå rundt din hunds mave, efterbehandling på toppen af ​​ryggen. Her binde enderne sammen. Bagefter, tjek hvordan komfortable din hund er at gå i Slicker.


Hvordan man laver en regn slicker til hunde. Skaffe en regn slicker.
Hvordan man laver en regn slicker til hunde. Skaffe en regn slicker.

Ved at følge de trin, der er nævnt ovenfor, kan du nu lave en regn slicker til din hund. Nu jer begge kan gå i regnvejr uden at blive våd!