E2y

Hvordan man starter en koi Dam

Tilføj skønhed og stemning til din udendørs beboelsesrum

En koi dam kræver plads, en finansiel investering og regelmæssig pleje og vedligeholdelse. Hvis det gøres korrekt, en koi Dam tilføjer skønhed og stemning til din udendørs beboelsesrum.

Trin 1

Hvordan man starter en koi Dam. Finansiel planlægning.
Hvordan man starter en koi Dam. Finansiel planlægning.

Gå lokalt: Prøv at finde en lokal ressource, der kan hjælpe dig i den løbende vedligeholdelse af din dam. Hvis du ikke har en lokal Koi Club, tale med din dyrehandel eller købe en god bog.

Trin 2

Finansiel planlægning: Undersøg, hvor mange penge du er villig til at bruge op foran og i vedligeholdelse, samt hvor meget tid du har til at afsætte til din nye hobby. Din økonomi, vil afgøre meget af de beslutninger, der skal foretages i de næste par trin.

Trin 3

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed: Vælg placering til din koi dam. Området skal være mindst 12 meter i længden og være tæt nok på hjem for at få adgang til salgssteder. Du ønsker dammen for at modtage sollys, men ikke direkte sollys i længere perioder i løbet af dagen. Vigtigst af alt skal dammen være let tilgængelige for den person, der har til hensigt at fastholde den.

Trin 4

Det er her det sjove begynder: Spray male formen af koi dammen på jorden og begynder at grave. Dammen skal være 4-5 meter dyb og bør hældning jævnt mod midten af ​​dammen, hvor du vil installere en bund afløb.

Trin 5

Foring og filtrering: Når gravet, linje overfladen af hullet med en dam liner. Også installere bunddrænet på dette tidspunkt. Dernæst installere et filtreringssystem og skimmer. Installer en 3-vejs ventil på filteret system, så du kan bestemme, hvor meget vand kommer fra bunden afløb og skimmer.

Trin 6

Tilføj skønhed og stemning til din udendørs beboelsesrum. Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.
Tilføj skønhed og stemning til din udendørs beboelsesrum. Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.

Tjek dine niveauer: Køb et test-kit, der vil teste for ammoniak, nitrater, ph niveauer, salt, klor, osv. Også købe et termometer, og om nødvendigt en vandvarmer.

Trin 7

Rock bottom: Sted dam klipper og vand planter i hele dammen. Klipperne bør være dekorative, men vil også give skygge for fiskene.

Trin 8

Tillad en uge til at passere: Dette giver dig mulighed for at regulere niveauet af dammen vand (brug testkit). Indføre guldfisk først i dammen og være forberedt på det faktum, at disse første fisk måtte omkomme. Efter 2 succesfulde uger med guldfisk, tilføj koi eller flere guldfisk. I løbet af denne tid, ikke rense filtre som bakterierne er nødvendige for dammen.


Endelig, efter en begivenhedsløs måned vil du være klar til at tilføje flere fisk og begynde at nyde skønheden i dette økosystem.