E2y

Hvordan til at fange store ørreder

Ørred er en type fisk, der er set i både saltvand og ferskvand

Ørred er en type fisk, der er set i både saltvand og ferskvand. Ørred kommer i forskellige former og størrelser. Hvis du er til ørredfiskeri, og du ønsker at udfordre dig selv til at fange de største ørred, som du kan finde, der er nogle trin, du skal følge, og nogle materialer, som du bør være klar med. Ørredfiskeri er en dejlig sport, der kan nydes med dine venner eller familie. Der er også flere konkurrencer afholdt med hensyn til ørredfiskeri.

Hvis du er indstillet til at fange en stor ørred, her er nogle af de tips, som du kan bruge:

Hvordan til at fange store ørreder. Ting du får brug for.
Hvordan til at fange store ørreder. Ting du får brug for.

  1. Få et fisketegn. Den første ting, du skal gøre, er at få et fisketegn. Forskellige lande har forskellige politikker vedrørende fiskeri, så du er nødt til at tjekke med din lokale regering agentur på politikker vedrørende fiskeri. Du kan få en rekreativ fisketegn eller en sportslig fisketegn.
  2. Ting du får brug for. Du kan få brug specielle materialer, hvis du har planer om at fange en rigtig stor ørred. De ting, du har brug for at bringe med du er robust og stærk fiskestænger og hjul, kroge, agn og selvfølgelig dit fisketegn. Du ønsker måske at gå til din lokale sportsforretning og se, hvilken type stænger eller ruller og andre materialer, du skal bruge, når der fiskes efter store fisk.
  3. Placering. Vælg en placering, hvor du er mest sandsynligt i stand til at fange en stor ørred. Husk, at jo større vandområdet er, jo større plads til ørred at vokse. Gå til den største sø omkring dit område.
  4. Fange de store ørreder. Tålmodighed er noget, du bør have, når du går fiskeri. Du må ikke fange en stor fisk i starten, men alt hvad du skal gøre, er at forsøge at prøve. Få dine materialer klar. Sæt en madding på krogen og bruge en stærk stang. Fange en stor fisk ikke kun afhænge af dit udstyr. Du bør også være stærk nok til at rulle en stor fisk. Må ikke undervurdere styrken af ​​store ørreder. Vær tålmodig og se på adfærden af ​​fiskene i søen. Mens vi venter på en bid, så sørg for at være så stille som muligt. Gør ikke unødvendige bevægelser, der vil klippe båden og forstyrre fiskene. Når du får en slæbebåd på agn, være klar til at rulle ørreden i. Lad ørred trække agn først da, kan du rulle det i. Tag fat i stangen fast, mens du vind, så for ikke at miste dit greb.

Det er de enkle trin til, hvordan du kan fange en stor ørred

Det er de enkle trin til, hvordan du kan fange en stor ørred. Det centrale her er at praktisere. Hvis du endnu ikke er brugt til fiskeri, vil det være bedre, hvis du øve dig først og ikke vælge størrelsen på de fisk, du fanger. Der er nogle færdigheder, som du har brug for at lære, for at du skal være god i fiskeriet.