E2y

Sådan udløses en ørred

Øve catch and release er en måde at hjælpe med at bevare de forskellige arter af fisk og stadig være i stand til at nyde fiskeri. Medmindre du rent faktisk har til hensigt at lave mad og spise, at ørred du fanget, er der ingen mening i at holde det. Grunden til at frigive ørred (eller nogen fisk for den sags skyld), er at hjælpe fiskene overleve stress for at blive fanget, så den kan fortsætte med at vokse og formere.

1.. Fange ørreder i koldt vand.

Ørred overleve i vand, der er under halvfjerds grader Fahrenheit

Ørred overleve i vand, der er under halvfjerds grader Fahrenheit. Over denne temperatur ørred sandsynligvis kommer til at dø. Det er derfor, du vil højst sandsynligt finde dem i de køligere dele af vandløb, floder eller søer om sommeren. Hvis du er seriøs omkring at frigive ørred til at hjælpe bevare deres befolkning for fremtidig fiskeri, bringe et termometer sammen og tjek vandets temperatur, før du gør noget fiskeri. Frigivelse en ørred i varmt vand er meningsløst, da det godt dræbe fiskene alligevel, selvom du held genoplive den.

Sådan udløses en ørred. Fange ørreder i koldt vand.
Sådan udløses en ørred. Fange ørreder i koldt vand.

2.. Styr ørreder så hurtigt som muligt.

Den mindre stress en ørred erfaringer under catching, jo hurtigere det kommer til at genoplive, og det gør frigive lettere. Brug kun barb-mindre kroge eller flade modhager på krogen, du vil bruge med en tang. Hold en slap line som at opretholde konstant spænding kun kommer til at gøre ørred kæmpe hårdere måske til det punkt, hvor det ikke kan genoplives. Nogle fiskere peger deres stænger opstrøms parallel til den aktuelle og svinge den sidelæns, når ørred bider hurtigt udøve kontrol. Bagefter kan du enten få fat i flue (ikke fisk), eller brug en landing net. I begge metode holde ørred i vandet og blot og forsigtigt frigøre krogen og lad ørred svømme væk uberørt. Tætvævede net med gummi materialer er bedre, da det ikke vil skade ørreder skalaer, finner eller gæller.

3.. Undgå at holde ørred.

Ørreder og andre fisk er dækket med et beskyttende lag af slim. Håndterer dem med tørre hænder og for længe, ​​vil fjerne denne beskyttende lag og med forbehold ørred til svampeinfektion, der i sidste ende vil dræbe den. Fisk indre organer er også let beskadiget, så ikke presse dem eller greb for stramt. Hvis du virkelig har brug for at holde ørred, hægte den i nærheden af ​​halen og tænde den kortvarigt på siden eller på hovedet for at immobilisere den. Afstå fra at røre eller sætte en finger i dens gæller. Du er sandsynligvis kommer til at gøre dette, fordi du ønsker at tage et billede af det, så får kameraet klar på forhånd at mindske håndteringen tid.

4.. Genoplive ørreden før du slipper den.

Ørred overleve i vand, der er under halvfjerds grader Fahrenheit. Styr ørreder så hurtigt som muligt.
Ørred overleve i vand, der er under halvfjerds grader Fahrenheit. Styr ørreder så hurtigt som muligt.

Undertiden håndtering af ørred er uundgåelig, og dette er tilfældet med store virksomheders overlevelse, da de kun kan fanges i landingen nettet efter de helt er opbrugt. At genoplive en ørred holde det oprejst i en blid strøm vender mod strømmen. Dette vil få sine gæller arbejde igen. Du ved, det har genoplivet, når den starter sprællende og kampene på hvilket tidspunkt alt hvad du behøver at gøre er at give slip. Undertiden ørreden ikke kan genoplive det samme. I dette tilfælde skal du langsomt bevæge den frem og tilbage langs vandet nuværende, indtil det bliver aktiv igen.

Frigivelse en ørred eller andre fisk efter den er fanget, vil bidrage til at forhindre over-høst. En virkelig seriøs og dygtig fisker ikke kun forstår at fange, men også hvordan at frigive fisk. Han tænker ikke kun den udendørs sport fiskeri, men også dens indvirkning på miljøet.